Konu: Emilio_Barrera, Gonzalo_Gaviria Fear-RP kural ihlali  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.04.2020 21:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Emilio_Barrera, Gonzalo_Gaviria @@BatuhanC, @cancan21

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andrew_Zhang

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.04.2020 19:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Fear-RP

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Jail yemesini arz ederim

« Son Düzenleme: 27.04.2020 02:01 asteq197 »

#1 - 26.04.2020 22:43
@asteq197 konu başlığını uygun şekilde düzeltin lütfen.

@BatuhanC @cancan21 savunma bekleniyor.

#2 - 27.04.2020 01:44
Merhabalar. Öncelikle Fear-RP kuralını uyguladığımı düşünüyorum. Kapıda iki kişiyken birden daha kalabalık geldiğinizde sizin gözünüzün önünde kaçmaya çalıştık zaten. Araca atlatık ve sürecektik fakat etrafımızı sıkıştırdınız. Geri döneceğimi belirtirken sıkmanız sonucu yaralandım. Fotoğrafta görüldüğü gibi Japonlar için kendinizi yaktınız sözcüğü bir nevi komiğime gitmişti IC olarak. Her ne kadar canım acısada sözcüklerin IC bir şekilde beni istemsizce güldürmeye neden oluyordu. Acımı içeride bir süre yaralı rolü yaparak geçirdim, dışarıdan gelen bir zenci yardımcı oldu. Ardından zar zor bir şekilde aracı sürerek bir noktaya kadar geldik. Ardından sokağa geldiğimizde ambulans aranarak role uygun bir şekilde gidişatı sağladık. Fear-RP kuralına uyduğumuzu düşünüyorum. Ve Fear-RP sayıca üstün olan kişiye korku rolü yapmaktır. Bizim amacımız kahkaha atarak yada 54'de ağırlamak isterim sizi derken size bir artislikte yada bir racon, posta koymak gibi bir amacımız yoktu. Ve gülmemizde bir kural ihlali olmadığını düşünüyorum. İlk başta 54'te ağırlamak isterim cümlesinin sonunda kullandığım kelimeyi canımın acıdığını belirtmek için kullandım.
« Son Düzenleme: 27.04.2020 22:11 BatuhanC »

#3 - 27.04.2020 01:52
Merhaba,Arkadaşıma katılıyorum, dediği gibi Fear RP kuralını ihlal etmedik, size karşı gelseydik, ya da ağır ya da hafif, en ufak argolu bir ithamımız bulunsaydı haklıydınız, fakat kahkaha atmamızın sebebi doğrudan doğruya size artistlik asla olamaz.

#4 - 28.04.2020 01:46
Fear RP'den kişiler ceza alacak, yaralı bir insanın komiğine gitmesi biraz ihlale giriyor. Fear RP'ye bunu yorabiliriz veyahutta retarted RP'ye. Birdahakine daha hatasız olması için kuralları inceleyip rehberlerden detaylı bilgi almalısınız.