Konu: [26.10.2019 - Dagoberto Barsche] NON-RP ve Daha fazlası  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.04.2020 00:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dagoberto Barsche @KOKAINCI

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alex Shelby

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.04.2020 21:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
16-) TRAFİK VE ARAÇ

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı

NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yoldan ters şerite saptım, sonrasında aracın geldiğini görürken yavaşladım doğru şeridime geçiyordum ki şahıs ile araçlarımız kafa kafaya vurdu. Ardından polise tutanak tutturmak için polisi aradık ancak açmadı.Ondan sonra VCPD'ye ihbar bıraktık. Polis'i dışarıda beklerken şahısa taksi çarptı. Taksici ile role girmedi. Ancak taksici, ss'de de belirttiği gibi çarptığını /do 'dan olumlu olarak vermişti. Ancak yine de role girmedi. Kin beslediler, ondan sonra bizi takip ettiler. Barın önünde araçtan indim, şahısı /incele komudu ile inceledim. Sıska(0) Dayanıklılık(0) idi. Benim istatistiklerim ise Sıksa(4) Dayanıklılık(2)'idi. Şahısı ensesinden kavradım, ancak ona rağmen "/me" komudu ile sıyrılma rolü yaptı ancak sıyrılamaz kurallarda var. Ardından emote ile silah çekti ve sıktı. Ancak elimden KAÇAMAZDI

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 25.04.2020 00:56 yusufdrgn »

#1 - 25.04.2020 02:39
1.'si ben SS'lere bakıyorumda ben sonradan dahil oldum konuya konunun Başlığı Baldemar Barnabas.
2.'si Şöyle düşün bakalım gerçek hayatta realde klavye başında olmadan nefes aldığın hayatında çok kaslı olduğunun düşün ve senden sıska birinin kaçmaya çalıştığını düşün.
Benden sıska insanları çok tuttum ve hızla geri çekilerek geri kaçtılar kas gücünü geliştirmek yetenekler ile sistemsel olarak seni oyun içinde İLAH yapmaz.
3.'sü Gerçek hayat olarak düşünelim çünkü burada bir RP çeviyirouz gerçek hayatı düşünerek klavyeden komutlar ile.
Kaç kişi 1 yumrukta yere düştüğünü gördün.
4.'sü yanımda birlik lideri var senin kim olduğun bile belli değil bize agresif rol yapıyorsun OOC küfür ettin SS'i sabah atıcağım konu arşivelenmez ise birlik liderine gelip atarlı giderli konuşursan,agresif rol gösterirsen silahımı seni korkutmak için çekerim.
5.'si kişiyi sistemsel olarak vurduğum gözükmüyor.
Gerekenlerin göz önünde bulunmasını ve kişinin OOC YALAN/YÖNETİMİ KANDIRMA'ktan ceza almasını arz ediyorum.
İyi forumlar.

#2 - 25.04.2020 19:49
Olaya bende dahildim,kişi ile NON RP Sürüş yapması sonucunda kaza yaptık ve kişi saçma sapan roller sergileyip bizi vurucağını söyleyerek takip ettirdi ve çatışam riskine karşın tedbirli şekilde takip ettik kişi saçma sapan roller sergiledi ve bizde silahlarımızı göstererek korkutmaya çalıştık olanlar sadece bu.Kişinin rol bilgisi oldukça yetersiz buna tabiki biz karar veremeyiz ancak bizi yaklaşık yarım saat kanser etti ve ooc olarak küfür etti.Elimde olan kanıtları buraya bırkaıyorum harici olarakta gerkekli şikayette bulunucam.

#3 - 26.04.2020 18:48
Diger kisi adina senin konusman ne kadar dogru orasini anlamadim diger arkadasin bir problemi veya bir sikayeti var ise o kendisi acardi sikayet baskasi adina konusman bence trajikomik.Savunmam bu kadardir adminler gerekeni yapar.iyi forumlar(mobil)

#4 - 29.04.2020 02:00
Öncelikle genel do kullanımlarınız yanlış, her iki taraf da kendini bu konuda düzeltsin. Aktif rolü de bölmüşsünüz. Silahı çekip ateş etmen için yeterli bir sebebin yok. Sadece DM kuralı kapsamında cezalandırıyorum. Hatalarını gör ve kendini düzelt.