Konu: White Park Üstünlükçüleri  (Okunma sayısı 12101 defa)

#570 - 14.05.2020 21:44
Veda notları her zaman yorucu, kırıcı olmuştur benim için. Bunun da öyle olmasını pek istemiyorum ancak 20-25 günlük periyotta mental olarak, fiziksel olarak oldukça fazla yoruldum. Belki ekiptekiler de bu yorgunluğu hissetmiştir, oynadığımız rollerde her şeyin hakkını vermeye çalıştık. Elimizdeki bilgilerle, yetersiz kaynaklarla en iyilerini yapmaya çalıştık.
 Kırdığımız insanlar oldu, tartıştığımız zamanlarda oldu. Biz elimizden geleni ortaya koyduk, çizgimizi hiçbir şekilde bozmamaya gayret gösterdik. Ekip olarak artık dur demeye karar verdik, bizlere bu konseptte destek olan insanlar olduğu gibi köstek olanda çok insan oldu. Onlara herhangi bir kırgınlığım yok, her şey gönlünüzce olsun.

White Park üstünlükçüsü olmak zordur, bütün Vice City'yi karşına alırsın, Vice City olmak zordur White Park'ı karşına alırsın...

White Park Üstünlükçüleri'nin, ekibin üyelerinin daima var olması dileğiyle.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#571 - 14.05.2020 21:44
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#572 - 14.05.2020 21:45
Vice platformunda oynadığım süreçte gayet keyif aldım. @Fasci ve diğer arkadaşlarla tanışıp beraber konseptler ile ilerleme şansımız oldu. Rol bilgime sunucudaki ita-ame rollerinin ön planda oluşu ile artılar kattım ve ek olarak iyi dostlar edindim. Guts, Hawk'ın band'inden ayrılıyor, kalan yarışmacılara başarılar diliyorum. Arada bakınacağım. Bizden bu kadar, kalan yarışmacılara başarılar diliyorum.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#573 - 14.05.2020 21:45
Bu ekip olarak bu sunucuda bir çok konseptte rol yaptık ama benim için en keyiflisi hep "White Park Üstünlükçüleri" olmuştu.
(Blacktiger MC haricinde)

Derler ya; "Her gün şeyin elbet bi' sonu vardır."

Artık o sona kavuşmuş bulunmaktayız. Yeri geldi kırıldık, tartıştık, darıldık ama yeri geldi güldük, eğlendik en önemlisi rol yaparken keyif aldık. Hepimiz hayatımızdan büyük ölçü de vakit harcıyor ve karakterimizin hayatına şekiller verip amaçlarımız için mücadele ettik. Geriye bir çok hatıralar, anılar ve fotoğraflar ile videolar kaldı. Bir de bu tanıtım sayfamız. Kendinize dikkat edin.

« Son Düzenleme: 14.05.2020 21:50 Dexter »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#574 - 14.05.2020 21:45
Üzdünüz. Rollerinizi keyifle takip ediyordum. Yolunuz açık olsun.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#575 - 14.05.2020 21:46
Sunucuda bulunduğumuz süre içerisinde iyisiyle-kötüsüyle rollerimiz oldu ve bu rolleri yaşarken birçok sorunda beraberinde geldi. Bu rolleri yaptığımız esnada bizi kıran/bizim kırdığımız insanlar, hatalı olarak yargıladığımız kişiler olmuştur. Oyuncu/Birlik şikayetlerinde dönen bir çok tartışmanın oyun dışı kine taşındığı, hesaplarımızın hileden yasaklattığımız kişiler tarafından çalınması gibi bir çok şey sunucuda başımıza geldi. Fakat bunlara rağmen yine de sunucuda yaptığımız her bir rol için keyif aldığımızı rahatlıkla söyleyebiliriz. Şu ana kadar takıştığımız, kalbini kırdığımız kardeşlerimize/abilerimize kusurumuz varsa affola demek boynumuzun borcudur. Bizimle role katılmış olan her bir birlik üyesine/karaktere ayrıca teşekkürümüzü iletiyoruz. Şikayetlerimize tonlarca sayfa olmasına rağmen göz atan, kafa yoran yönetim ekibine de ayrıca teşekkürler.

Herkese keyifli roller  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#576 - 14.05.2020 21:49
o7 white park
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#577 - 14.05.2020 21:57
Öncelikle bu rollere başladığım zaman ne olacağını pek tahmin etmemiştim. Çünkü çok aktif bir şekilde oynamıyordum bu sunucuda. Ilerleyen zamanlarla bu ekiple tanışarak rollere dahil olmaya başladım. Oldukça eğlenmeye ve güzel vakitler geçirmeye çalıştım ve bunları verimli bir şekilde aldığıma inanıyorum. Ekipten her biri birbirinden farklı güzel insanlar tanıdım, birlikte çevirdiğimiz roller adına emeği geçenlere teşekkür ederim. Iyisiyle kötüsüyle rollere hakim kalmaya çalıştık, illa ki bazen yanlışımız olmuş olabilir fakat hani burası oyun ortamı ve herkes umarım istediğini almıştır. Kırgınlığı olanlar varsa affetsinler bir oyun kimseden önemli değildir. Vice camiasına iyi roller dileriz. Yönetim ekibine de anlayış  ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.Burada noktalıyorum son durak: White Park  :) :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#578 - 14.05.2020 21:57
Bugüne kadar rollerde desteğini ve yardımını esirgemeyen yönetim ekibine özellikle @balvenie 'ye ayrı teşekkürü borç bilirim White Park projesi bizim için en iyisiydi ve öyle kalacak görüşmek üzere.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok