Konu: [26.04.2020_rapperz] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.04.2020 20:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @rapperz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.04.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir şikayet sonucunda @balvenie şikayeti benim haksız olduğum noktasında sonuçlandırıyor hemen ardından oyunda OOC Jail yiyorum ve şikayeti tarafıma açanlardan birisi olan @rapperz oyundan ortak nezaketi bozup OOC kinine yenik düşüyor ve "nasıl da jail attırdım ama" dermişçesine bana PM olarak gülüyor ardından kendini aşırı zeki hissedip bu durumdan kurtulmak için yanlışıkla attığını söylüyor ama bunun böyle olmadığı aşikar yani, yalnızca gülünç.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Jail yedikten sonra aşırı sevinen @rapperz PM yoluyla sevincini ve kinini aynı anda üzerime kusması:
Spoiler: GösterGizle

Bana açılan şikayette (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=77961.0) şikayetçi taraf ile bu mesajı atanın aynı kişi olduğunun kanıtı:

Bu mesajın kesinlikle yanlışıkla atılmadığını kanıtlayacak olan oyunda benim ismimin ilk üç harfi aratıldığında sadece benim karakterimin çıkmasının ekran görüntüsü.

Ek açıklamalar(varsa): Şimdi hiç "o sırada senin ID'nde başkası ile konuşuyordum o oyundan çıkmış sen girmişsin ID leriniz birbirinizin yerini almış" diyip yalan söylemeye gerek yok, loglar üzerinden incelenebilir en az 4 saattir o karakter ile aktif oyundaydım.
« Son Düzenleme: 26.04.2020 20:03 Peritovski »

#1 - 26.04.2020 20:17
bak yine aynı şey, hahahaha. lütfen salar mısın artık bro? komik duruma düşüyorsun. birinin hatalı PM atması için isimlerinin aynı olması veya aynı harfle başlamasına gerek yok. günde 50 tane mesaj alıyorum, bazısı küfürlü oluyor. yazdıktan sonra wrong bile yazmıyorlar.
''oh! yanlış ve küfürlü pm, hemen şikayet açmalıyım(!)''

hadi cya.
« Son Düzenleme: 26.04.2020 20:21 rapperz »

#2 - 26.04.2020 20:19
yanlış pm atmak için aynı isimin olması veya aynı harflerle başlaması gerekmiyor. lütfen salar mısın artık? komik duruma düşüyorsun. böyle yapacağını bildiğim için ssledim zaten.

Evet gerçekten çok inandırıcı bir kanıt. Adamla daha önce konuşmuyorsun, ID'lerin alakası yok, isimlerin alakası yok... Resmen "bu adam bana şimdi bundan şikayet açacak bir savunma yapmam lazım" diye öngörüp almışsın bu ekran görüntüsünü, çok belli.

#3 - 26.04.2020 20:22
@The Horizon kanka şu arkadaşa telefon rolünden önce pm'den konuştuğumuzu söyler misin? :DD

#4 - 26.04.2020 20:30
Bu noktada net kanıtlar sunduğumu düşünüyorum, bu özel mesajı bilerek ve isteyerek attığınız çok açık görülüyor. Bunun şikayet edilmesi gerektiğini başkalarından duydum ve şikayeti bu yüzden oluşturdum önüme gelene şikayet açmak derdinde değilim. Burada net bir şekilde sizin Bug abuser birliğinize jail attırmamdan duyduğunuz kin ve neticesinde haksız bir yolla bana attırdığınız jailin sevinci ile bu mesajı attığınız net belli oluyor. Daha fazla birşey yazmayacağım, yetkili gerekli kararı verecektir. Eğer gereksiz bir şikayetse, ki hiç öyle olduğunu düşünmüyorum, zaten işlem yapılmaz.

#5 - 26.04.2020 20:40
Bu noktada net kanıtlar sunduğumu düşünüyorum
neye göre net? ben zaten belirttim bak yukarıda. senden sonra arkadaşıma mesaj atmışım, yanlış attım diye. bu olay Vedat Muriqi'nin bilerek kart yedi diyerek kurula sevk edildiği olaya benziyor. komik yani.

Burada net bir şekilde sizin Bug abuser birliğinize jail attırmamdan duyduğunuz

#6 - 26.04.2020 20:53
selam, arkadaşım ile pmden konuşuyorduk o sırada, belli ki bana yazacağına size yazmış. keşke bilseydim de ekran görüntüsü alsaydım çünkü kendisi bana "sana atacağıma adama attım" dedi. loglar incelenebilir.

#7 - 27.04.2020 04:32
Savunma yeterli görüldü, küçük şeyleri çok büyütmemek gerekiyor.