Konu: Birçok Kişi [20.04.2020]  (Okunma sayısı 616 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 22.04.2020 17:30
Valla sizin yaptığınız roller de öyle HRPG düzeyinde bir rol değil. Dickens'lardan bir kaç kişinin Non-RP'den jaile gittiğini falan gördüm. Sizi ne zaman görsek hep bir olay çıkarıyordunuz zaten. Bize herhangi bir işlem uygulanacaksa size de uygulansın o zaman?

Dickens'lar olarak tek gayemiz, sunucuda siyahi-beyaz-mafya rollerinin yanı sıra hayatı gri olan insanları ele almaktı. Şarap kokan, üç dolar için halden hale giren tiplerdik. Idlewood'da bize sürekli tacizde bulunan tiplere bizde saldırarak cevap veriyorduk, bir söz vardır belki bilirsiniz yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Her kavga rolünde canı biten, fulleyip saldırdığı için hem yönetimin hemde bizim ortak kararımızla bu konsepte son verdik. Bizim yaptığımız ihlallerin çoğu kışkırtılma sonucu meydana çıktı.

#21 - 22.04.2020 17:40
Şikayetiniz varsa açabilirsiniz, size açılan şikayette karşı taraf suçlanmaz, savunma yapılır. Bazılarınızın anlaşılan ne yapacağını bilmiyor;

Spoiler: GösterGizle

#22 - 24.04.2020 03:36
Bazıları sanırım "Eleştiri"nin ne olduğunu bilmiyor. Bu da bir çeşit savunma yöntemi sayılır.
Spoiler: GösterGizle

#23 - 24.04.2020 05:15
Oyuncu şikayetleri sanıyordum ben burayı pardon dostum eleştiri bölümüymüş, çok özür dilerim.

#24 - 26.04.2020 01:16
Cesar Castillo gun of ass ve emotesiz sopa çıkartmaktan ceza alacak, James Damian can fulleyip brawla katılıp durduğu için ceza alacak, Ryuichi Hoshi yaralı kural ihlalinden ceza alacak, Joseph Baronev can doldurup brawla katıldığı için ceza alacak, Crokett Castillo yaralı kural ihlalinden ceza alacak.