Aracın senin ya da arkadaşının olması orada rolün gidişatını etkilemez, bunu bu yanıtında belirtmen gereksiz bir detay. Eğer sen orada araçtan indiysen ve motoru ile kilidini açık bırakmışsan, benim o araca binmem için herhangi bir emote belirtmem gerekmiyor. Şayet eğer sen o aracın içerisindeysen benim emote belirtme zorunluluğum bulunur. GBI kural ihlali gerçekleştirdiğimi düşünüyorsan şikayet açabilirsin, onu burada belirtmen de bir diğeri gibi gereksiz bir detay. Benim orada seni /b'den uyarmamın sebebi, yaptığın kural ihlalini en uygun yolla engelleyip, sürekli roleplaye devam etmemizdi, sadece rol odaklı bir davranış. Sen ise sadece CJ yapıp, aracın motorunu ve kilidini kapatıp rolü baltaladın ve üstüne üstlük burada gelip beni suçlamaya çalışman.
Ayrıca belirtmem gerekirse, orada aracı çalma amacımımın tek sebebi, Fear-RP'nin bana verdiği zorunluluk. Sayıca benden üstün olduğunuzun karakterim farkında, bu yüzden her durumda sizden kaçmaya, olaydan uzaklaşmaya çalışıyor. Bulunduğum durum içerisinde, kendime avantaj sağlayabilmek için, senin dezavantajını ve dikkatsizliği kullanarak aracını çalıyorum ve uzaklaşmaya çalışıyorum. Sen ise sadece kural ihlali gerçekleştirerek rolü baltalamaya ve kendine haksız ve yanlış bir avantaj yaratmaya çalışıyorsun.