Konu: [21.04.2020] Daniel_Gillies  (Okunma sayısı 116 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2020 03:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel_Gillies - @barannturgay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   CJ
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile şikayet içeriğinin yaşandığı saatin 5-10 dakika öncesi ufak bir tartışma ve saçma bir rol gerçekleşiyor. Kişi beni tehdit ediyor ve aracına atlıyor. Ben kaçıp ortamdan uzaklaştıktan sonra beni daha sonrasında gelip buluyor. Aracından iniyor ve aracın motorunu ve kilidini açık bırakıyor. Bende boş anını yakalayıp araca atlıyorum. Uzaklaşırken herhangi bir emote belirtmeden beni araçtan atıyor ve araca binip CJ kuralını çiğniyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahısa gereğinin yapılmasını arz ediyorum, iyi forumlar.

#1 - 21.04.2020 05:18
Merhabalar savunmam şu şekilde; Şahısla beraber GYM'de bir tartışma yaşıyoruz ve GBİ Kural ihlalini çiğniyor ardından arkadaşım admine rapor atıyor ve SS'Te görüldüğü üzere admin şahısı uyarıyor ardından ben oradan giderken şahısı koşarken görüyorum ve yanına yanaşıyorum Araç Mike Vilson'un adına ve sistemsel olarak bende anahtarı olan bir araç araçtan iniyorum ki şahısla rol yapayım ve şahıs bir anda alakasız ve saçma bir şekilde herhangi bir emote kullanmadan beni araçtan indiriyor ki o an ss alamadım ardından benim aracıma biniyor ve bana CJ Kural ihlalinden şikayet açıyor,ayrıca şahıs aktif bir rolde /b den şikayet açacağım yazıyor bu ne kadar doğru? burada ceza alan tarafın ben değil şahıs'ın olması gerekiyor,savunmam bu şekildedir.

#2 - 21.04.2020 14:27

Aracın senin ya da arkadaşının olması orada rolün gidişatını etkilemez, bunu bu yanıtında belirtmen gereksiz bir detay. Eğer sen orada araçtan indiysen ve motoru ile kilidini açık bırakmışsan, benim o araca binmem için herhangi bir emote belirtmem gerekmiyor. Şayet eğer sen o aracın içerisindeysen benim emote belirtme zorunluluğum bulunur. GBI kural ihlali gerçekleştirdiğimi düşünüyorsan şikayet açabilirsin, onu burada belirtmen de bir diğeri gibi gereksiz bir detay. Benim orada seni /b'den uyarmamın sebebi, yaptığın kural ihlalini en uygun yolla engelleyip, sürekli roleplaye devam etmemizdi, sadece rol odaklı bir davranış. Sen ise sadece CJ yapıp, aracın motorunu ve kilidini kapatıp rolü baltaladın ve üstüne üstlük burada gelip beni suçlamaya çalışman.

Ayrıca belirtmem gerekirse, orada aracı çalma amacımımın tek sebebi, Fear-RP'nin bana verdiği zorunluluk. Sayıca benden üstün olduğunuzun karakterim farkında, bu yüzden her durumda sizden kaçmaya, olaydan uzaklaşmaya çalışıyor. Bulunduğum durum içerisinde, kendime avantaj sağlayabilmek için, senin dezavantajını ve dikkatsizliği kullanarak aracını çalıyorum ve uzaklaşmaya çalışıyorum. Sen ise sadece kural ihlali gerçekleştirerek rolü baltalamaya ve kendine haksız ve yanlış bir avantaj yaratmaya çalışıyorsun.

#3 - 21.04.2020 16:22
Dostum ortada bir rol yoktu ben yanına geldim seninle güzel bir şekilde konuşmak için sen beni aracımdan indirdin söylediğim gibi ss alamadım elim sürekli f8 de gezmiyorum ayrıca bende senden tekrar almak için aracımı f'ye bastım ayrıca senin benim motorumu açık bıraktığım ve araçtan indiğimle alakalı bir ss'in yok olmayan şeyler üzerine şikayet açıyorsun ayrıca aracımın üstündesin ve inmiyorsun ic olarak bunu yapmanda saçma

#4 - 22.04.2020 05:32
İhlale ihlalle karşılık vermeyin. Böyle bir şeyin yaşandığını varsayıyorum; oyun içinden rapor açabilirsin, aynı şekilde oyun içinden konuşup çözümleyebiliriz. Burada CJ yaptığın gayet açık.

Daniel Gillies karakteri CJ kuralı kapsamında cezalandırılacak.

"araç araçtan iniyorum ki şahısla rol yapayım ve şahıs bir anda alakasız ve saçma bir şekilde herhangi bir emote kullanmadan beni araçtan indiriyor"

"sen beni aracımdan indirdin"

Araçtan indiğini de söylemişsin...