Konu: [20.04.2020-Stefan_Macloyd] DEATHMATCHING (DM)-HATALI EMOTE Kullanımı  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2020 22:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Tyrone_Scott Stefan_Macloyd - @dewilmanic10  @SNOWFLAKES

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Daddy_Brown

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.04.2020 21:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-DEATHMATCHING (DM)
Stefan_Macloyd adlı karakter hiçbir emote vermeden ve sebepsiz bir şekilde sıkmaya başladı.
2-HATALI EMOTE KULLANIMI
Şahıslardan Stefan_Macloyd İl-legal bir birliğe dahil olduğu halde ve il-legal bir karaktere sahip olduğu halde /do ile saçma bir şekilde Daddy adlı karakterde Pompalı olduğunu belirtiyor.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar'ın ben pizza stack'de yemek yiyip çıktıktan sonra arkadaşımı düşürdüğünü görüyorum ve yanlarına gidiyorum arkadaşımı kaldırmaya çalışırken bir anda emote vermeden ateş ediyorlar Stefan adlı karakter beni kovalıyor ve ateş etmeye devam ediyor ben silahımı çekince de kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Şahısların gerekli cezayı almalarını talep ediyorum.

#1 - 20.04.2020 23:46
Merhaba, öncelikle söylediğiniz şeyler gerçeği yansıtmamaktadır. Sözüme bu cümle ile başlıyorum, pizzacıdan çıkıp geldiniz ve kimse arkadaşınızı düşürmemişti. Bisikletiniz ile gelip rolünü yaptığımız birliğin liderine IC olarak laf atıyorsunuz ve bunu tek başınıza yapıyorsunuz biz ise en az 7(yedi) kişiyiz. FEAR-RP kuralını çiğneyip bunu uyguluyorsunuz. Daha sonra birlik lideri tarafından vuruluyorsunuz ve yere düşüyorsunuz. Olay yerine arkadaşınız geliyor kaçmaya başlıyor ve karakterim ile ona koşarken silahını çekiyor ve bana ateş ediyor, bu sefer ben FEAR-RP kuralına uyup ondan kaçıyorum, olaylar bu şekilde gelişiyor. Şahit olarak Kingpin Mafia birliği oyuncularını gösterebilirim. (Olay yerinde olanlar)

KANITLAR

https://cdn.discordapp.com/attachments/698604926044995697/701892153588187146/sa-mp-428.png

https://cdn.discordapp.com/attachments/698604926044995697/701892181060747375/sa-mp-430.png

#2 - 21.04.2020 05:20
Merhaba, öncelikle söylediğiniz şeyler gerçeği yansıtmamaktadır. Sözüme bu cümle ile başlıyorum, pizzacıdan çıkıp geldiniz ve kimse arkadaşınızı düşürmemişti. Bisikletiniz ile gelip rolünü yaptığımız birliğin liderine IC olarak laf atıyorsunuz ve bunu tek başınıza yapıyorsunuz biz ise en az 7(yedi) kişiyiz. FEAR-RP kuralını çiğneyip bunu uyguluyorsunuz. Daha sonra birlik lideri tarafından vuruluyorsunuz ve yere düşüyorsunuz. Olay yerine arkadaşınız geliyor kaçmaya başlıyor ve karakterim ile ona koşarken silahını çekiyor ve bana ateş ediyor, bu sefer ben FEAR-RP kuralına uyup ondan kaçıyorum, olaylar bu şekilde gelişiyor. Şahit olarak Kingpin Mafia birliği oyuncularını gösterebilirim. (Olay yerinde olanlar)

KANITLAR

https://cdn.discordapp.com/attachments/698604926044995697/701892153588187146/sa-mp-428.png

https://cdn.discordapp.com/attachments/698604926044995697/701892181060747375/sa-mp-430.png

Dostum yanlış anlamışsın Daddy Brown'u kaldırmaya gelen karakter benim karakterim bu Daddy_Brown'un şikayeti değil.Ayrıca ben sana zaten DM Kural ihlalinden ve hatalı emote ihlalinden şikayet açmışım attığın ss'lerde herhangi bir emote verdiğin gözükmüyor ve benim attığım ss'lerde de canımdan bana sıktığınız ve beni kovalamandan anlaşılabilir bence.
« Son Düzenleme: 21.04.2020 05:23 barannturgay »

#3 - 21.04.2020 14:04
Tekrar buraya da selam bu konu için de son iletim olacak, attığın görsellerde elimde hiç bir silah bulunmayıp senin emoten bulunup bana ateş açan oyuncu sensin. Akabinde Daddy Brown ile karıştırmak değil beraber olup "SÖZDE BENİ SUÇLU GÖSTERİP" birden fazla OLMAYAN İHLALLER İLE bana şikayet açıyorsunuz. Açtığınız şikayetler gerçeği yansıtmamaktadır. İyi forumlar dilerim. Ayrıca aldığınız ekran görüntülerinde /timestamp bile yok bunları daha sonradan bile yazıp eklemiş olabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 21.04.2020 14:21 SNOWFLAKES »

#4 - 21.04.2020 15:23
Tekrar buraya da selam bu konu için de son iletim olacak, attığın görsellerde elimde hiç bir silah bulunmayıp senin emoten bulunup bana ateş açan oyuncu sensin. Akabinde Daddy Brown ile karıştırmak değil beraber olup "SÖZDE BENİ SUÇLU GÖSTERİP" birden fazla OLMAYAN İHLALLER İLE bana şikayet açıyorsunuz. Açtığınız şikayetler gerçeği yansıtmamaktadır. İyi forumlar dilerim. Ayrıca aldığınız ekran görüntülerinde /timestamp bile yok bunları daha sonradan bile yazıp eklemiş olabilirsiniz.
Dostum şuanda yaptığın çok yanlış bir şey burada kendini suçsuz konumuna düşürmek için bana iftira atıyorsun gerekirse yetkililer hasar kayıtlarıma bakabilirler loglardan ayrıca ss'lerde mevcut canımın azaldığı ve nereden nereye koştuğum benim sana bir kinim yok,kimseylede birleşmedim sana boşu boşunada şikayet açmıyorum yaptığın bir kural ihlali emote vermeden ateş açıyorsun ayrıca sen benim silahımın olup olmadığını göremezsin sıktınız ileriye kadar koştum ve silahımı çıkardım sanada iyi forumlar.

#5 - 21.04.2020 16:29
Tekrar bir ileti atmayacağımı söylemiştim fakat bu gerçekten son iletim olacak çünkü ortada kin veya OOC düşmanlık söz konusu değildir, tamamen arkadaşlarınla birlikte olup oyuncuları yalan dolan ve iftirayla suçlamaktır. Daddy Brown'u kaldırmaya gelme kısmında metagame yaptığını itiraf ediyorsun o halde? Çünkü kendisiyle alakalı o an herhangi bir bağın olmamasına rağmen ambulans geldiğinde kurtarıcı bir melek gibi bir anda arabanla gelip, Daddy Brown karakterini arabana aldın. Bu bir metagame'dir. Silahını kaybetmemesi adına yapıldığı muhtemel, kanıtlarıyla sunabilirim.

#6 - 21.04.2020 17:41
Tekrar bir ileti atmayacağımı söylemiştim fakat bu gerçekten son iletim olacak çünkü ortada kin veya OOC düşmanlık söz konusu değildir, tamamen arkadaşlarınla birlikte olup oyuncuları yalan dolan ve iftirayla suçlamaktır. Daddy Brown'u kaldırmaya gelme kısmında metagame yaptığını itiraf ediyorsun o halde? Çünkü kendisiyle alakalı o an herhangi bir bağın olmamasına rağmen ambulans geldiğinde kurtarıcı bir melek gibi bir anda arabanla gelip, Daddy Brown karakterini arabana aldın. Bu bir metagame'dir. Silahını kaybetmemesi adına yapıldığı muhtemel, kanıtlarıyla sunabilirim.
Burada herhangi bir metagame söz konusu değildir ben zaten o sıralarda pizza stack'teydim ss'te mevcut oralarda takılıyordum ambulansın geldiğini görüp oraya yanaştım Daddy'i farkettim ve kaldırmaya çalıştım OOC kinden söz etmiyorum zaten öyle bir durum yok.
« Son Düzenleme: 21.04.2020 17:58 barannturgay »

#7 - 23.04.2020 06:52
DM için yetersiz kanıt. Hatalı emote kullandığın için de uyarıyorum, böyle bir do kullanımı tamamıyla yanlış. Tekrarıda daha ağır bir işlem uygulamak durumunda kalırım. Aynı zamanda illegalsin, herhangi bir şekilde ihbar rolü gerçekleştiremezsin.