Konu: Alain_Bell , Akari_Kayda | Non-RP , GBİ Kural İhlali  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.04.2020 01:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alain_Bell , Akari_Kayda | ( @NightLovel @Lycra )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.04.2020 21:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP , GBİ Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hapishanede AFK idim, oyuna dönüp aşağı kata indim. Akari_Kayda yanıma gelip bana mı bakıyorsun dedi. Bende uzatmak istemediğimden anlamadım, uzatmayın vs. dedim.  Akari_Kayda ve Alain_Bell ben gitmeye çalışsam da uzun süre önümü kestiler ve durdurmaya çalıştılar. Kendileri düzgün konuşacaksın dediklerinde "Siktir" kelimesini kullandım, sonra Alain_Bell ailevi küfür kullandı, gene umursamadım ve yoluma koyuldum fakat gene önümü kestiler sonrasında emote verip vurdular. İlk ettiğim küfürler herhangi bir ağır anlam içermiyor önümü kestikleri için bu kelimeleri kullandım. /do üzerinden herhangi bir izin alınmadı + olarak agresif rol yapıldı. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: SSler;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 22.04.2020 03:32 TTLas »

#1 - 22.04.2020 01:59
Editli görseller kanıt olarak kabul edilemiyor.

#2 - 22.04.2020 03:30
İlk atmış olduğum SSler lightshot ile sadece chati almıştım, F8 ile aldığım SSler bunlardır.

« Son Düzenleme: 22.04.2020 03:33 TTLas »

#3 - 26.04.2020 01:04
Alain Bell GBİ'dan ceza alacak, Akari Kayda GBİ'de agresif gereksiz rolden ceza alacak. Tutumunuza dikkat etmeniz gerek.