Konu: [17.04.2020]Mikhael_Makarov,Harvey Douglas (YRB,/b kanalını bölmek,/do kanalı)  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2020 19:59
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:     
Mikhael Makarov @MUHTAR    Harvey Douglas @Phanton
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.2020 /// 19:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: YRB,/b kanalını bölmek,/do kanalını yanlış kullanmak
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle kafam dağınık bir şekilde dümdüz yolda ilerliyordum sol taraftan bir anda arkadaşlar oradan nasıl çıkabiliyorlarsa sol tarafımdan bana çarptılar ardından kaza rolü yapmak için bekledim,beklediğim sırada arkadaş bir anda kapının önüne gelip hangi güçle bir anda beni alıp /me Andrew'i araçtan indirir yazıyor ve üstüne /b kanalını bölüyor, ek olarak /do kanalını muhabbet etmek amaçlı kullanıyor anlıyorum ilk başta aracımın kapısı kilitli sanıyordum o yüzden böyle bir şey yaptım fakat arkadaşların kullandığı /me Andrew'i araçtan indirir emotesi hele ki /do kanalını böyle bir şekilde kullanmaları çok saçma böyle bir rolü yapmaları çok garip umarım empati yapar ve güzel bir karar verirsiniz, aylardır bu sunucudayım ve ilk defa birisiyle böyle bir kural ihlali olacak role girdim ufaktan heyecan yapmış olabilirim böyle saçma bir rol olduğu için.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak benim /do Olumsuz emote verilmeli gibi bir hatam olmuş bunun için özür dilerim dediğim gibi ilk defa böyle bir sıkıntılı role girdim bu sunucuda özür dilerim tekrardan, zaten arkadaşlar /b kanalını bölünce ben onlara gerekli açıklamayı yaptım fakat halen devam ettiler.Refuse RP'den şikayet açacağını söylemiş fakat böyle sert bir kaza yaptıktan sonra araçtan iniyorlar hemen ve gelip beni araçtan indirmeye çalışıyor bundan Retarted RP kural ihlaline girmekte.

« Son Düzenleme: 17.04.2020 21:14 Oreonait »

#1 - 17.04.2020 20:03
Detaylı olarak 2. atılan ss'te kural ihlali bulunmakta.Ek olarak /do kanalından böyle yazılar kullanan ve emote veren arkadaşlarla role girmeyi pek uygun bulmadım biliyorsunuz ki böyle kaza rolü yapıpta kaçan bir çok arkadaş var fakat ben bekledim ve sistemsel olarak aracın kilitli olduğunu sanıyordum umarım yetkililer empati yapar ve bu sorunu benim açımdan inceler.
« Son Düzenleme: 17.04.2020 20:07 Oreonait »

#2 - 17.04.2020 20:07
"/do Olumsuz düzgün emote verilmei" yazan benim zaten. Bana gelmiş /do'nun kullanımından bahsediyor. ;)

Ek olarak rolün yapıldığı bölge güvenli bölge değil. Böyle bir rol gerçekleştirmem çok normal. Arabaların maddi hasarını karşılamanız için araçtan indirmek istedim. Her hangi bir şekilde dövmedim ya da vurmadım. Sonra da role /b'den ve /do'dan itiraz edip basıp gittiniz zaten. Arkadaşım hakkınızda Refuse-RP'den şikayet oluşturdu. İyi akşamlar. 8)

#3 - 17.04.2020 20:30
"/do Olumsuz düzgün emote verilmei" yazan benim zaten. Bana gelmiş /do'nun kullanımından bahsediyor. ;)

Ek olarak rolün yapıldığı bölge güvenli bölge değil. Böyle bir rol gerçekleştirmem çok normal. Arabaların maddi hasarını karşılamanız için araçtan indirmek istedim. Her hangi bir şekilde dövmedim ya da vurmadım. Sonra da role /b'den ve /do'dan itiraz edip basıp gittiniz zaten. Arkadaşım hakkınızda Refuse-RP'den şikayet oluşturdu. İyi akşamlar. 8)
Ek olarak böyle emote vermeniz saçma düzgün bir şekilde /me aracın kapısını açtı ve Andrew'i araçtan indirmek için çekiştirir yazarsan belki daha doğru olabilir ss'lerde görüldüğü gibi arkadaşlar /b kanalını saçma bir şey için bölüyor ve /do dan ARAÇTAN İNDİRDİM SSİ VAR yazmanız ve /do düzüün oldu mu? yazmanız bu kanalı yanlış kullanmanızdır ben ilk başta /do olumsuz yazdım fakat ondan sonra o emoteler ile benim gözüm döndü çünkü ilk defa böyle saçma bir roldeydim, senin emote verdikten sonra insene bakayım yazman da Fail-RP oluyor çünkü beni indirmen ilgili bir şey yapıyorsun fakat ondan sonra insene yazıyorsun, bende savunmamı yaptım sende yaptın daha uzatmaya gerek yok bence yetkililer en doğru kararı verecektir, benim aleyhime de leyhime de olsa her türlü karar kabulümdür.

#4 - 17.04.2020 21:00
Kardeşim kendinle çelişme araçntan indirmeme rağmen refuse rp yapıp inmemek için direttin /do dan düzgün emote verin falan diyosun arkadaş idrak edememiş heralde diyip bu sefer ben indirme emotesi veriyorum hala inmiyosun bide araba kapısı kilitli diye yalan söylüyorsun gidip bakıyorum kilitli mi diye kilitli değil hem ooc yalan hem refuse rp bide nasıl çarptılar diyosun çift şerit yoldan sol şeritten gidiyorum sağda dururken aniden önüme kırıyosun 2 araca çarpıyorsun sütten çıkmış ak kaşıklık yapma admin kararı

#5 - 19.04.2020 23:41
Birbirinizle tartışırken lütfen ortak nezaket kurallarını atlamayın, rol bölmek büyük bir hata olmuş ve hatalı do kullanımları mevcut. @MUHTAR Rehberler kısmından /me /do kullanımı konusunu detaylıca inceleyin, tekrarında ceza alabilirsin. Şuanlık uyarıyla geçti.