Konu: Yeni  (Okunma sayısı 71 defa)

#0 - 13.04.2020 00:23
Merhabalar öncelikle adım batuhanbu serverde yeniyim. Daha önceden başka serverlerde oynadım. Şimdi sorum şu oyunda meslek yapmadan saygınlık ve mülk sahibi olmak için nerelerde takılmalıyım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 17.04.2020 17:45
Hiç meslek yapmadan sağlam gelir elde etmek, kazanmak istiyorsan yeraltı işlerine girmen gerekiyor. Yasadışı madde-silah satışlarında sağlam para var. İsmini yayman gerekiyor bir şekilde.

Onun dışında eğer belirli bir miktarda para biriktirirsen tarla alıp ekim/biçim yapıp günlük 15-30k arasında bir gelir sağlayabilirsin.
İşyeri satın almak için büyük bir meblağ yatırımın olması gerek. O yüzden bu üstte belirttiklerimi yapmadan alman biraz zor.

Saygınlık derken neyden bahsettiğini tam anlamadım ancak eğer "yeraltı dünyasında adımı duyurmaktan" ise kastın, Little Italy, El Corona, East VC taraflarında takılabilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 17.04.2020 17:53
Meslek yapmadan sadece rolle para kazanmak istiyorsan kreatif rollere yönelebilirsin, roleplay bir doğaçlama bu da senin yaratıcılığına kalmış. Ben genelde insanlara duygu sömürüsü rolü ve köpek satma rolü yapıyordum guest bir şekilde, işletmelerden bulabilirsin. Başka bir örnek olarak bir arkadaş evsizler yurdu açmıştı, bu tarz roller sunucuyu zenginleştirir. Robotlaşmış rollerden bir tık uzak tutar, ek olarak adminler de yaratıcı rolleri görüp IC destek oluyor zaten.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok