Konu: Andjelko Djuricic  (Okunma sayısı 370 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.03.2020 22:34
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andjelko Djuricic @haxrun

Olaya dahil olan şahit karakter ad(lar)ı: Nathaniel Thunderbird, Riccardo Lennard, Max Rhys, Markus Kutter
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.03.2020, 20:44 -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rol esnasında AFK ve Rol esnasında /q
Spoiler: GösterGizle
 -.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün mekanımızın önünde bize saldırdılar, brawl rolünde üstünlük kurdukları için, bizi yendiler. Bizde rolü sürdürdük ve yaralarımız iyileştikten sonra, öcümüzü almak için kişilere saldırmaya başladık. Bizim saldırdığımızı gördüklerinde 2 kişi brawl rolüne ayak uydurdu ama diğer şahıs AFK'ya girdi. Başında 5 dakika bekledik daha sonra kendisi oyundan çıktı.  -
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 31.03.2020 18:21
@haxrun Savunma yapmanız için son 6 saat.

#2 - 31.03.2020 20:43
Öncelikle belirtmek isterimki benim rolden haberim bile yok.Şikayet o yüzden fazlasıyla tuhaf geldi yapmadığım bir şeyden suçlanıyorum çünkü.Anladığım kadarıyla birliğimizdeki Radovan ve Sergej'e saldırdığınız sırada AFK'ymışım.Evet oyunda baya bi süre AFK'ydım zaten dün o saatlerde.Ardından başka bir işle uğraşacağım için bilgisayarı kapatacaktım ve hiç oyuna girmeden GTA San Andreas'ın standart esc menüsünden oyunu kapattım.Oyun ekranını görmedim bile Alt+Tab'tan döndüğümde menü ekranındaydım zaten.Ondan chat'inize Kendi isteğiyle olarak düşmüş ve sizde hiç karşı taraf ile iritibat kurmadan direkt olarak şikayet yolunu tercih etmişsiniz.Sorgulayamam sizi yanlış bir tutum ama tercih meselesi.Fırsattan istifadecilik olduğunu düşünüyorum ama şikayetin.

Ek olarak bir şeye daha değinmek isterim ki şablona
Alıntı
öcümüzü almak için
yazmışsın.Revenge Killing kural ihlali yapıyorsun.

#3 - 31.03.2020 20:59
Evet, yaralı rolünün üzerinden 1 gün geçtikten sonra geldik. Bu Revenge Killing olmuyor yanlış hatırlamıyorsam. Nedense bu tarz roller esnasında bir işiniz çıkıyor ve rol esnasında çıkmak durumunda kalıyorsunuz. Neyse yönetici kararını bekleriz.

#4 - 31.03.2020 21:01
@santet isimli kişinin açtığı şikayette şahitliğimi onaylıyorum.. Olaylar söylediği gibi gelişti.

#5 - 31.03.2020 21:24
Evet, yaralı rolünün üzerinden 1 gün geçtikten sonra geldik. Bu Revenge Killing olmuyor yanlış hatırlamıyorsam. Nedense bu tarz roller esnasında bir işiniz çıkıyor ve rol esnasında çıkmak durumunda kalıyorsunuz. Neyse yönetici kararını bekleriz.

Yanıtlarımı düzgün okumanı rica ediyorum senden.Rol olduğundan haberim bile yoktu.Ki zaten sizde biliyorsunuz ki ben oyunda siz saldırırken hiç aktif olmadım.Orada işim çıkmasa bile AFK oluyor olucaktım zaten sizin için değişen bir şey olmayacaktı.Rolden kaçmak gibi bir niyetim yoktu durumdan habersizdim zaten bunu bir türlü anlatamadım size ya da düzgün okumuyorsunuz yanıtlarımı.Yetersiz kanıtlar ile şikayet açmayın.

#6 - 31.03.2020 21:30

Yanıtlarımı düzgün okumanı rica ediyorum senden.Rol olduğundan haberim bile yoktu.Ki zaten sizde biliyorsunuz ki ben oyunda siz saldırırken hiç aktif olmadım.Orada işim çıkmasa bile AFK oluyor olucaktım zaten sizin için değişen bir şey olmayacaktı.Rolden kaçmak gibi bir niyetim yoktu durumdan habersizdim zaten bunu bir türlü anlatamadım size ya da düzgün okumuyorsunuz yanıtlarımı.Yetersiz kanıtlar ile şikayet açmayın.

Galiba sizde dikkatli okumuyorsunuz. Rol olmadan önce karşımızda gayet aktif duruyordunuz. Sayıca üstün olduğumuzu gördünüz ve size saldırmaya başlamadan önce AFK rolüne yattınız. Gelmenizi bekledik başınızda ama gelmediniz ve ardından oyundan çıkış yaptınız. Daha fazla uzatmak istemiyorum, kanıtlarımın yeterli olduğunu düşünüyorum. Admin kararını bekleyelim.

#7 - 31.03.2020 21:43

Galiba sizde dikkatli okumuyorsunuz. Rol olmadan önce karşımızda gayet aktif duruyordunuz. Sayıca üstün olduğumuzu gördünüz ve size saldırmaya başlamadan önce AFK rolüne yattınız. Gelmenizi bekledik başınızda ama gelmediniz ve ardından oyundan çıkış yaptınız. Daha fazla uzatmak istemiyorum, kanıtlarımın yeterli olduğunu düşünüyorum. Admin kararını bekleyelim.

Gayet aktif duruyorsunuz diyorsun ama kelimede kalıyorsun. Kanıt sunman gerek fakat istesende yapamassın çünkü uzun bir süre AFK idim. Eğer arkası boş suçlamalarınız ve kanıtlarınız bittiyse admin kararını bekleyelim.

#8 - 31.03.2020 22:21

Gayet aktif duruyorsunuz diyorsun ama kelimede kalıyorsun. Kanıt sunman gerek fakat istesende yapamassın çünkü uzun bir süre AFK idim. Eğer arkası boş suçlamalarınız ve kanıtlarınız bittiyse admin kararını bekleyelim.

Yukarıda belirttiğim galiba kanıt değil. Kanıtlarla ve şahitlerle bir şikayet konusu oluşturdum ama siz hala benden kanıt sunmamı istiyorsunuz. Konuyu daha fazla uzatmayalım. Adminden gelecek olan kararı bekliyorum teşekkürler. İyi forumlar dilerim.

#9 - 01.04.2020 02:36
Selamlar, savunma yeterli bulundu. Aktif rol bölgelerinde veyahutta sokak, cadde, bar gibi yerlerde AFK kalmak yerine acil durumlarda insanlardan uzak, rolde temasa geçilmicek şekilde kısa süreli AFK kalabilirsiniz.