0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öcümüzü almak için
Evet, yaralı rolünün üzerinden 1 gün geçtikten sonra geldik. Bu Revenge Killing olmuyor yanlış hatırlamıyorsam. Nedense bu tarz roller esnasında bir işiniz çıkıyor ve rol esnasında çıkmak durumunda kalıyorsunuz. Neyse yönetici kararını bekleriz.
Alıntı yapılan: santet - 31.03.2020 20:59Evet, yaralı rolünün üzerinden 1 gün geçtikten sonra geldik. Bu Revenge Killing olmuyor yanlış hatırlamıyorsam. Nedense bu tarz roller esnasında bir işiniz çıkıyor ve rol esnasında çıkmak durumunda kalıyorsunuz. Neyse yönetici kararını bekleriz.Yanıtlarımı düzgün okumanı rica ediyorum senden.Rol olduğundan haberim bile yoktu.Ki zaten sizde biliyorsunuz ki ben oyunda siz saldırırken hiç aktif olmadım.Orada işim çıkmasa bile AFK oluyor olucaktım zaten sizin için değişen bir şey olmayacaktı.Rolden kaçmak gibi bir niyetim yoktu durumdan habersizdim zaten bunu bir türlü anlatamadım size ya da düzgün okumuyorsunuz yanıtlarımı.Yetersiz kanıtlar ile şikayet açmayın.
Alıntı yapılan: haxrun - 31.03.2020 21:24Alıntı yapılan: santet - 31.03.2020 20:59Evet, yaralı rolünün üzerinden 1 gün geçtikten sonra geldik. Bu Revenge Killing olmuyor yanlış hatırlamıyorsam. Nedense bu tarz roller esnasında bir işiniz çıkıyor ve rol esnasında çıkmak durumunda kalıyorsunuz. Neyse yönetici kararını bekleriz.Yanıtlarımı düzgün okumanı rica ediyorum senden.Rol olduğundan haberim bile yoktu.Ki zaten sizde biliyorsunuz ki ben oyunda siz saldırırken hiç aktif olmadım.Orada işim çıkmasa bile AFK oluyor olucaktım zaten sizin için değişen bir şey olmayacaktı.Rolden kaçmak gibi bir niyetim yoktu durumdan habersizdim zaten bunu bir türlü anlatamadım size ya da düzgün okumuyorsunuz yanıtlarımı.Yetersiz kanıtlar ile şikayet açmayın.Galiba sizde dikkatli okumuyorsunuz. Rol olmadan önce karşımızda gayet aktif duruyordunuz. Sayıca üstün olduğumuzu gördünüz ve size saldırmaya başlamadan önce AFK rolüne yattınız. Gelmenizi bekledik başınızda ama gelmediniz ve ardından oyundan çıkış yaptınız. Daha fazla uzatmak istemiyorum, kanıtlarımın yeterli olduğunu düşünüyorum. Admin kararını bekleyelim.
Alıntı yapılan: santet - 31.03.2020 21:30Alıntı yapılan: haxrun - 31.03.2020 21:24Alıntı yapılan: santet - 31.03.2020 20:59Evet, yaralı rolünün üzerinden 1 gün geçtikten sonra geldik. Bu Revenge Killing olmuyor yanlış hatırlamıyorsam. Nedense bu tarz roller esnasında bir işiniz çıkıyor ve rol esnasında çıkmak durumunda kalıyorsunuz. Neyse yönetici kararını bekleriz.Yanıtlarımı düzgün okumanı rica ediyorum senden.Rol olduğundan haberim bile yoktu.Ki zaten sizde biliyorsunuz ki ben oyunda siz saldırırken hiç aktif olmadım.Orada işim çıkmasa bile AFK oluyor olucaktım zaten sizin için değişen bir şey olmayacaktı.Rolden kaçmak gibi bir niyetim yoktu durumdan habersizdim zaten bunu bir türlü anlatamadım size ya da düzgün okumuyorsunuz yanıtlarımı.Yetersiz kanıtlar ile şikayet açmayın.Galiba sizde dikkatli okumuyorsunuz. Rol olmadan önce karşımızda gayet aktif duruyordunuz. Sayıca üstün olduğumuzu gördünüz ve size saldırmaya başlamadan önce AFK rolüne yattınız. Gelmenizi bekledik başınızda ama gelmediniz ve ardından oyundan çıkış yaptınız. Daha fazla uzatmak istemiyorum, kanıtlarımın yeterli olduğunu düşünüyorum. Admin kararını bekleyelim.Gayet aktif duruyorsunuz diyorsun ama kelimede kalıyorsun. Kanıt sunman gerek fakat istesende yapamassın çünkü uzun bir süre AFK idim. Eğer arkası boş suçlamalarınız ve kanıtlarınız bittiyse admin kararını bekleyelim.