Konu: Andjelko Djuricic (Çatışma kuralı ihlali)  (Okunma sayısı 89 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2020 12:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andjelko Djuricic @haxrun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.04.2020, 21:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Akşam 20.50 & 21.30 suları arasında bulunduğum birlik ve karşı birlik arasında çatışma yaşanmış. Ve bu çatışmada karşı birlikteki bütün üyeler çatışmanın içinde olmasına rağmen, olaylar durduktan sonra hiçbir şey yaşanmamış gibi aradan maksimum 30 dakika geçmeden, mekanımızın içine girip tekrardan çatışma başlatıyorlar. Kanıtlarda da görüldüğü üzere, Andjelko adlı şahıs. Üstünde bulundurduğu Shotgun adlı silahı;Sawn-off olarak belirtiyor ve bana saldırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):Bu zamana kadar oynadığımız oyunda, ne zaman Shotgun adlı silah Sawn-Off oldu? Diyelim ki oldu, bunlardan bizim neden haberimiz yok. Eğer ki böyle silah ismi değiştirmek var ise herkes elinde bulundurduğu ; "Taşıması zor olan" silahın adını değiştirsin. Belirttiğim kanıtta da görebilirsiniz ki, elimde Shotgun bulunduruyorum ama cebimden mendil çıkarır gibi Shotgun çıkaramayacağım için, bana saldıranlara karşılık veremiyorum.

Bu nedenle yöneticilerden gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. İyi forumlar dilerim.

« Son Düzenleme: 17.04.2020 12:49 santet »

#1 - 18.04.2020 13:19
Kullandığınız silah modeline uygun olacak şekilde, gerçek silah isimlerinden esinlenebilirsiniz. Bir problem yok lakin, taarruz tüfeği kullanıp Glock çıkartma emotesi verirseniz o zaman cezalandırılırsınız.