Konu: [17/04/2020 - Criston Viscardi] Işınlanma/Teleport Hilesi  (Okunma sayısı 320 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2020 16:09
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Criston Viscardi - @Criston_Viscardi
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Cristian
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.2020, 05:00 ve sonrası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu sabah, saat 05:00 sularında Gennadi Dyuzhenkov karakteri ve ben kırmızı Premier çalarak tamirhanede hurdaya çıkartmaya götürüyorduk. Tamirhanenin kapısına geldiğimizde tamirhane sahiplerinin tamirhanenin çatısında AFK kaldığını fakat buna rağmen içeride bir oyuncunun Rancher model aracı hurdaya çıkardığını gördük. Bu oyuncu Criston Viscardi'ydi. Daha sonra kendisi bi Rancher daha çaldı ve bizde onu uzaktan takibe aldık. Kendisi tamirhanenin arka kapısındaki gate'in önüne geldi ve bir anda içeriye hurda satma iconunun olduğu yere ışınlandı. Gennadi bana, adamın hile yaptığını söyledi. Daha sonra kişiyi itiraf ettirmek için bir oyun yaptık. Hile yapan Criston Viscardi'ye PM ile, "video aldık, ışınlanma hilesi kullandın, şikayet açacağız" gibi şeyler yazdık. Criston Viscardi yemi yuttu ve Gennadi'den discord vermesini söyledi. Ben hemen Discord sunucusu kurdum ve Gennadi'ye linkini attım, Gennadi'de Criston Viscardi'ye link attı ve Criston Viscardi, Discord'a geldi. İlk başlarda hile kullandığını ret etti, fakat iyimser ve onu anlayışlı bir şekilde karşılamış gibi davrandığımda ise bülbül gibi öttü. Kendi ağzıyla hile kullandığını ve tamirhanenin gate'i kapalı diye içeriye teleport ile girdiğini ağzıyla söyledi.

Ben ilk başta video çektiğimi ve elimde onun hile kullandığına dair video olduğunu söyleyerek onu korkuttum, zaten kendisi hile kullandığını apaçık söyledikten sonra kendisine, "video almadığımı" söyledim. Yani itiraf ettirdim hile kullandığını. :)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Ses kaydını ve ekran görüntüsünü Gennadi Dyuzhenkov karakteri çekip bana yolladı.

Bülbül gibi öttüğü video: https://streamable.com/dlc4v9
Gennadi karakterine Discord istediği anın ekran görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/698353482029203478/700696625991123037/sa-mp-212.png

Ek açıklamalar(varsa): Şimdi Criston Viscardi, "bu yalan, o konuşan ben değilim" gibi yalanlara başvuracaktır eminim. Criston Viscardi karakterinin 17.04.2020 tarihinde 05:00 ve sonrasında kullandığı /hurdasat komutunu kullanmadan önce hiçbir tamirhane çalışanına kapıyı açması için para vermiş mi diye log kayıtlarını kontrol edebilirsiniz. Bunun dışında tamirhanede görevli oyunculara da bu sabah 05:00 ve sonrasındaki yarım saat süresince hiç hurda için gelip para veren bir oyuncu olup olmadığını da sorabilirsiniz.

Yani biz tamirhaneye gidip $300 vererek kapıyı açtırıp öyle hurdaya satıyoruz araçları, hatta adamlar AFK diye satamıyoruz ama bu arkadaş içeriye ışınlanarak bedavadan aracını hurdaya satıyor. Adamlar AFK olsa da olmasa da fark etmiyor. Bizim hakkımız yeniyor. Ayrıca Criston Viscardi'nin dışında onun arkadaşları da hile kullanıyor diye düşünüyorum. Araştırılsın lütfen, zaten hepsinin soyadı Viscardi.

Ayrıca, Criston Viscardi bugün yasaklanacağını bildiği için yan karakterine veya başka karakterine mâl varlığını aktarmış olabilir, lütfen o da kontrol edilsin. Teşekkür ediyorum, iyi günler diliyorum.
« Son Düzenleme: 17.04.2020 16:18 want my fist? »

#1 - 17.04.2020 16:30
Selam Gennadi Dyuzhenkov karakternin canlandırısıyım, Gavin Harris'in ( @want my fist? ) söylediklerine harfi harfine şahitlik ediyorum. Criston Viscardi'nin ilk mavi Rancher'ı kendi gözlerimle gördüm ve hemen Gavin'e '' bak bu adam girmiş, çalışanlar afk nasıl girdi?'' diye söyledim. Bunun sonrasında biz oralarda çaldığımız arabayı satmak için tamirhane çalışanlarını beklerken Criston tekrar siyah bir Rancher'la geldi çatıya çıkıp kendisini gözledik ve bu gözlem sonucu onun içeriye ışınlandığını canlı olarak gördük. Paylaşılan kanıtlarda da görüldüğü gibi kendisine ''yakalandın, video var'' tarzı mesajlar yollayarak onun biraz korkmasını sağladım. Kendisi bana ''bana spec attınız'' diye bir mesaj attı ki burada bir nevi kendi hilesini kabul ediyor, bu bile yasaklanmasında yeterli olabilirdi ama biz bununla yetinmedik. Hilecilere karşı olan politikamaz sunucu politikalarıyla eşdeğerdir.

Kendisini Gavin'in açtığı Discord sunucusuna davet ettik ve geldi, bunun sonrasında olan kısım Gavin'in attığı ses kaydı videosunda mevcut. Criston Viscardi ve oluşumundaki arkadaşları böyle yaparak ''150K'' kastığını paylaşmış olduğumuz ses kaydında bize söyledi. Kısacası demek istediğim bu şikayet sonucunda Criston Viscardi yasaklanırsa soy ismi Viscardi olan birlik arkadaşlarının ve kendi karakternin mal varlığının silinmesi gerekmektedir. Ses kaydında bize ''Bunu unutalım aramızda halledelim'' diyerek alttan IC para verelim şikayet açmayın imalarında da bulunması kendisinin tam bir ihlalkar olduğunu kanıtladı. Böyle oyuncuların yeri Vice Roleplay Oyun Sunucu değildir, Vice Roleplay Probation Listesi'dir.

Kendisine itiraf ettirmemizin ardından bize Discord'dan sesli olarak ''oyunda sizin silahınız var mı?'' diyip sonrasında yoksa ''o ananızı sikicem, size bela olucam'' sözleri sarfetmesi cidden çok üzdü. Yönetim ekibinin bu kişiyi ya da kişileri Hile yüzünden mi yoks MIX yüzünden mi diye yasaklayacaklarında karar verememekteyim. Daha fazla uzatmayacağım her şey şikayet ana mesajında mevcut. Herkese iyi forumlar, hilesiz oyunlar.

#2 - 17.04.2020 17:03
@Criston_Viscardi savunma için 12 saatiniz var. 12 saat sonunda şikayet incelenmek üzere kilitlenecek.

#3 - 18.04.2020 02:42

Soyadı Viscardi olanlardan biri yasaklandı. Hileci olduklarını belli ettiler, bütün oluşum yasaklanması gerekiyor. Ayrıca az önce(18.04.2020 - 02:30 civarları) ben ve arkadaşım Gennadi'yi oyundan takip ederek durduk yere bisikletten inip pompalı tüfekle bize sıkıyorlar. Arabayla önümüzü kesiyorlar, car ramming yapıyorlar.

Herhalde böyle yapınca bizi kızdırdıklarını sanıyorlar, fakat tam tersi sadece gülüyoruz. :D

Viscardi'lerin bütün logları incelensin lütfen, bu konuyu gördükten sonra mâl varlıklarını başka bir karaktere atıp muhafaza etmiş olabilirler. Teşekkürler.

#4 - 18.04.2020 02:57
Az önce banlanan Rodgiro Viscardi'nin bana Discord'dan yazdıkları;

Bizim suçumuz sunucuda hile kullanarak kendilerini diğer oyunculardan özel kılmaya çalışan 1-2 kişiyi yönetcilere bildirmek mi? Bu yüzden mi şahsıma küfür yiyip hilecinin tabiriyle ''yan çarla gelip ananızı sikicez'' olaylarında oluyorum. Oyunumu mahvetmeye çalışanlara boyun eğecek değilim. O hesaplarınızı da banlatırım, hiç sorun değil. Benim olduğum yerde görülen bütün ihlaller bildirilip cezalandırılacaktır. Herkese iyi eğlenceler.
« Son Düzenleme: 18.04.2020 02:59 Cristian »

#5 - 18.04.2020 04:23
O konuşan kişi ben değilim alakam yok olayla şahısların derdinide çözebilmiş değilim

#6 - 18.04.2020 13:29
Detaylı log kontrolü için kilit.

#7 - 19.04.2020 03:55
Yasaklandı.