Konu: [07.04.2020-Matthias_Pintscher]METAGAMING  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.04.2020 11:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matthias Pintscher @LARZON

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyunda gündüz aracını çalmamla ilgili akşam saat 22.00 civarı Idlewood
Pizza Stack önünde beni buldu ve ilk önce normal sohbet edip sonrasında olayı arabasının çalınmasına getirdi.Karakterim bu durumu reddetti ve aracı çalmadığını söyledikten sonra arkadaşım resim gönderdi elimde kanıt var dedikten sonra emote verip vurmaya başladı.Bende Tam o sırada /b kanalından genelde maske taktığımı yazacakken karakterimin bayılmaması için yazmayı bıraktım ve saldırıya geçtim ve onun karakterini bayılttım.O baygınken /b kanalından genelde maske taktığımı söylediğimde o bana arkadaşım SS almış orada ismin gözüküyor maske yok yüzünde dedi ama bu bana inandırıcı gelmediği için buraya şikayet açıyorum.Hangi araçta maske takıp takmadığımı bilmiyorum maskesiz çaldıklarımda olmuştur ama elinde kanık yokken OOC olarak isimin gözükmesi ve beni isimden bulma durumu rahatsız eder. Arkadaşın elinde SS varsa yüklesin eğer yoksa bu olayın devamında gece 00.00 civarı yaşanan arkadaşın bir arkadaşı ile yapmış olduğu silahlı saldırı rolünün iptaline veya bu silahlı saldırının devamının gelmemesini istiyorum.Her oyunda karşılaştığımızda saldırıya uğramak istemem.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 08.04.2020 12:07 antberkay07 »

#1 - 09.04.2020 14:03
Savunmanızı yapın @LARZON.

#2 - 09.04.2020 14:45
Hocam, arkadaş  ss almış, resimdede arkadaşın yüzünde falan maske yok, ssi bulunca ben size atacağım bir dakika
« Son Düzenleme: 09.04.2020 14:52 LARZON »

#3 - 09.04.2020 14:51

SS burada.. Hatta seni vurduğumuz sırada ölmemek için ESC bastın, ondan sonra oyundan çıktın. Ben buna dair şikayet açmazken sen neden böyle gereksiz bir şey için yetkiliyi uğraştırıyorsun.

#4 - 09.04.2020 15:09
Savunma yeterli, maskesiz olduğun görünüyor (IC olarak fotoğraf şeklinde gönderilmiş).