Konu: [09.04.2020] Steven Gomes - CR  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.04.2020 14:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steven Gomes @Bugra!

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sean Baxter (Araç ön koltuk)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.04.2020 14:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bisiklet kullanıyordum, üstüme kırıp çarptı ve bisikletten düşüp kaldırıma uçtum ve canım azaldı. Geri gelip, kaza rolü bile sormadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 09.04.2020 14:17
Savunmanız bekleniyor @Bugra!.

#2 - 09.04.2020 16:51
Dostum ben sana nerede çarpmışım? Bisikletin nerede orada sana çarptığımın bir kanıtı bile yok yolumdan gidiyorum sen yanda kendi kendine düşmüssün?
Ben kimseye çarptığımı hatırlamıyorum zaten çarpsaydımda role felan girerdim bilmiyorum ama çarpmadım çarptığım ana dair bir ss in varsa atmanı bekliyorum.

#3 - 09.04.2020 16:54
Cidden ben sana nereden çarptığımı bilmiyorum yada çarptımmı daha onu bile bilmiyorum ama çarpsaydım gelirdim yüksek ihtimalle
Çarptıysamda nediyeyim kusura bakma ama valla hatırlamıyorum ben sana çarptığımı o sıra ev interiorunu göstermeye gidiyordum hatta arkadaşa

#4 - 09.04.2020 16:55
Acaba ben haritayı seçerken felanmı çarptım diyicemde bilemiyorum şuan hiç hatırlamıyorum çünki sana çarptığımı

#5 - 09.04.2020 19:48
Lag veyahutta ESC kaynaklı anlık bir hata olabilir, savunma yeterli. Bazen insiyatifli olmakta fayda var...