Konu: Ignatt_Ignattief 31.03.2020 - OOC Dolandırıcılık.  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 31.03.2020 13:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ignatt_Ignattief @bigsexy
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC dolandırıcılık
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle üzerindeki tüm parasına zar atıyorduk, bir süre onu gaza getirdim. Sonrasında "At hadi." dedi, zarı 5 attım. Kendisi yüksek atamayacağını düşünüp hemen aracına binip uzaklaştı, kişinin üzerinde 16 bin civarı para vardı. Onu bana vermeden gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Paranın bana iadesi yapılması, kişinin her hangi bir ceza almaması.

#1 - 31.03.2020 13:56
 Arkadaş, bütün parasına zar atalım dedi, ben kabul etmedim ve bana PM atarak beni gaza getirmeye çalışıyordu. Ne kadar sabırlı olsamda PM'lerden sonra zar attım ve bana 5 geldi ona 4 geldi saymadı.

Sonra tekrar yapalım dedi ve yüksek bir zar atınca bana sürekli PM'den OOC yolla at, at dedi. Bende ondan düşük atınca arabama binip uzaklaştım. Yani önce o beni dolandırdı aslına bakarsak. Ki buna dolandırıcılıkda denmez. Çünkü ben ondan hiçbir şey almadım, o da benden hiçbir şey almadı.

Olayın aslına gelirsek

ilk ben kazandım ve saymadı ben de ikinciyi saymadım. SS'ler açıklıyor her şeyi.

Özetle dolandırma gibi bir şey yok, eğer varsada önce o beni dolandırdı ve bana 16 bin dolar vermesi gerekiyor (tüm prasına attık sol üstte bakınca para ortada). Savunmam bu kadar. Daha da bir şey yazmayacağım.

Saygılarımla, bigsexy!

#2 - 31.03.2020 17:32
Aramızda hallettik, problem yok.