Konu: [08.04.2020] Grace Lapointe  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.04.2020 22:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Grace Lapointe @woldia
Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'te mevcut.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin rolde OOC olarak bölmesi üzerine PM olarak ortada gördüğüm hatalar üzerine ticket açacağımı bildirdim, ve de yapılanları kendisine yazdım. Bunun üzerine gidip PM olarak "Aptal", "boş yapma uza" yazıp,, üstüne hesabı çalınarak hileden yasaklanan @Fasci kişisine karşın "AHAHAH yasaklandı zaten" tarzı cümleler kullandı. Hadi yasaklandıyı anlardım da, aptal demek nedir, karşısında arkadaşı varmış gibi konuşuyor. OOC Üslubundan dolayı yasaklanmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://www.upload.ee/image/11436901/sa-mp-140.png
Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 08.04.2020 22:09
Pek umrumda değil, bana hile diyip kendi liderinizin "HİLE" den ban yemesi komiğime gitti :DDDD

#2 - 08.04.2020 22:10
Pek umrumda değil, bana hile diyip kendi liderinizin "HİLE" den ban yemesi komiğime gitti :DDDD

Bunun için bizzat Youtube'ye atmış olduğunuz videonun yedeğini almıştım, gerekli şikayeti tekrar atacağım. Bakalım savunmanız ne olacak, merak etmeyin. Sesli savunmayla kurtarabileceğiniz bir şikayet olmadığını düşünüyorum ki bunu da zaten videonuzda kullanmakta olduğunuz aimbotu gören insanlarda savunacaktır. Görüşmek üzere, savunmanız buysa.
« Son Düzenleme: 08.04.2020 22:12 homohominilupus »

#3 - 08.04.2020 22:11
Sesli savunmamı "Allen"e attım, boşuna atma buraya :D

#4 - 08.04.2020 22:23
Ek olarak kişi az önce @Fasci adlı kişinin hesabına giriş yapan kişilerin tespit edildiğiyle aynı birlikte, durumdan haberdar olduğunu düşünmekteyim, bunu bilerek PM'den ahahah tarzı üslubunu sürdürmüştür. Bununda göz önünde bulundurulmasını talep ediyorum, göz yumduğunu düşünmekteyim. Ek olarak kişinin aimbot olduğuna dair bir kanıt video elimde mevcut, isteğiniz üzerine burada paylaşmaktan çekinmem. @Manifesto

#5 - 09.04.2020 00:32
Cezalandırılacak.