Konu: [05.04.2020 - Carmen Rock, Mike Vilson, Daddy Brown] Çeşitli Kural İhlalleri  (Okunma sayısı 280 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.04.2020 17:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carmen Rock @Ghostt , Mike Vilson @Emre3467 , Daddy Brown @mahmah5512

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shabazz Bennet @nimphelos , Patrick Pittman @Oggy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.04.2020 - 16.48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Artık yeni açılan oluşumlar, kuruldukları günden itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz. Bu agresif roller başka oluşumları tetikleyecek ağız dalaşları, başka oluşum üyelerine silahlı veya silahsız saldırı gibi rolleri kapsamaktadır. Bu kural, ancak ve ancak iki oluşum lideri kendi aralarında OOC olarak anlaşırsa geçersiz kılınabilir ve agresif rollere oluşumları adına izin vermiş sayılır. Bu OOC anlaşma sunucu içinde /do komutu ile yapılmalı ve ekran görüntüsü alınmalıdır. Birlik kendi arasında veya guest olarak(başka kişileri etkilemeyecek şekilde) agresif rollere girişebilir.

ORTAK NEZAKET - Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Şikayet edilen kişiler, alıntıdaki ilk kurala istinaden, yeni kurulmuş olmak bir kenara hali hazırda konusu bulunmayan bir oluşum olarak tarafımızla OOC anlaşma olmaksızın agresif rollerde yer almıştır. (ek #1, kişilerin tamamı) Buna ek olarak yaklaşık on, on beş dakika önce silahlı saldırı sonucu birtakım arkadaşlarının yara aldığı bölgeye sopa ve yumrukla gelerek saldırmaya çalışmaları da retarted rp'ye örnek olarak gösterilebilir. Ayrıca, kurallar çerçevesinde tamamen meşru olan -emote kullanımı ile gerçekleşen- brawl sonrasında /b kanalını meşgul edip daha sonrasında da oyun içi kanaldan yazılan şeyleri oyun dışı kanaldan "dell" diyerek geri almaya çalışmak rol sürekliliğine ihlalin bir kanıtı olmakla birlikte kişinin IC/OOC kanalları ayırt edemeden kullanması da yetersiz rol bilgisine örnek niteliğinde. (ek #2, Mike Vilson ve Carmen Rock) Son olarak ise kişilerden Carmen Rock'ın OOC olarak hakaret etmesi ortak nezaket ihlalidir. (ek #3)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Konu başlığında teker teker kural ihlalllerinin yazılmamasının dolayısıyla da tam olarak formata uymamasının nedeni karakter sınırından ötürüdür.

#1 - 06.04.2020 01:26
Bu olayda benim ile ilgili hiçbir olay yok ben ne alaka?

#2 - 06.04.2020 13:28
Bu olayda benim ile ilgili hiçbir olay yok ben ne alaka?

Öncelikle şahitliğimi onaylıyorum.

Alıntı
Artık yeni açılan oluşumlar, kuruldukları günden itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz. Bu agresif roller başka oluşumları tetikleyecek ağız dalaşları, başka oluşum üyelerine silahlı veya silahsız saldırı gibi rolleri kapsamaktadır. Bu kural, ancak ve ancak iki oluşum lideri kendi aralarında OOC olarak anlaşırsa geçersiz kılınabilir ve agresif rollere oluşumları adına izin vermiş sayılır. Bu OOC anlaşma sunucu içinde /do komutu ile yapılmalı ve ekran görüntüsü alınmalıdır. Birlik kendi arasında veya guest olarak(başka kişileri etkilemeyecek şekilde) agresif rollere girişebilir.

Kanıt 1) - Beni rol yaptığım köşede oyuna girdiğim anda sıkıştırdıları an ve zaman dilimi.
Spoiler: GösterGizle

Kanıt 2) - Oluşumun enforcer'ı tarafından vuruldukları an - yaklaşık bir dakika sonra gerçekleşiyor -

Kanıt 3) Arkadaşlarının vurulmasından tam 17 dakika sonra, aynı yerde gezip bisiklet ile sırtından shotgun çıkartıp beni vurduğu an.

#3 - 06.04.2020 15:59
Carmen Rock yasaklandı, diğer arkadaşlar için savunma bekleniyor.

#4 - 06.04.2020 16:59
Yapılan şikayette benim ismim geçmekte fakat ben yokum ben olay yerine geldiğimde şahısların çoğu yerde yatıyordu ben şuan herhangi bir kural ihlali görmüyorum kendimle alakalı sslerde  fakat Carmen Rock Yetersiz rol bilgisine sahip onun adına özür diliyorum.
« Son Düzenleme: 06.04.2020 17:20 Emre3467 »

#5 - 07.04.2020 03:19
Carmen Rock yasaklı.
Mike Vilson IC olarak kışkırttığı için uyarıldı, tekrar bu tarz rollere girişirse daha ağır bir yaptırım uygulanacak.
Daddy Brown cezalandırılacak.