Konu: [21.04.2020-Marciano Moretti] Fear-RP İhlali  (Okunma sayısı 79 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2020 19:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marciano Moretti @SamedShow
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.04.2020 19.01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: FEAR-RP İhlali
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Seville birliği olarak bölgemizde 3-4 kişi rol çeviriyorduk, arkadaş doğu sahili tarafından bölgemize girerek ilk önce ninja kaplumbağalar gibi etrafta shift basarak zıplamaya başladı. Ardından arkadaşa yanına gidip; "Yolunu mu kaybettin abi?" gibisinden bir soru sordum, o da hayır dedi ardından yoluma bakayım derken... 2-3 saniye sonra siktir çekti. Olay burada patlıyor, Seville bölgesini yaklaşır bir aydır sahipleniyoruz, bu arkadaş etrafta dolanırken ne FEAR-RP yapıyor, ne arkamdaki siyahi karakterleri umursayıp siktirini çekiyor, her şey saçmalıktan ibaret. Benim belimde Colt-45 vardı, tam o sırada bu arkadaşı emote çekip vurabilirdim ya da uyarı atışı yapabilirdim, fakat yapsam eminim bu sefer şikayeti ben değil arkadaş açacaktı, ya da daha 10 günü doldurmamış birlikleriyle bölgemize 4819481 kişi geleceklerdi. Arkadaşların bu tarz saçma rollerini sonlandırması için illâki diğer birlikler gibi en küçük olayda /me silahını çeker diyip vurmamız mı gerekiyor onu anlamıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Büyük ihtimal şikayete bakan arkadaş uyarı falan verecek, bu arkadaşlar bu olayları sürekli tekrarlayacaklar. Ufak bir caydırıcı ceza bile yeter bu arkadaşlar için, iyi forumlar.

#1 - 23.04.2020 07:00
Ekranın siyah, bu durumda yetersiz kanıttan dolayı kapatmak zorundayım.

@SamedShow yine de, kalabalık bir grubun arasında bunu dediysen, bu doğru bir şey değil; Fear-RP (korku rolü) yapman gerekir.