Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alex_Brooklyn
@BouncerOlaya dahil olan şahit karakter adı: Matteo_Balducci
@PauseBreaker , Andrea_Bocelli
@AzwrightOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.03.2020 21:39
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Kurallar içerisinde Türkçe terim ve Fear RP ile ilgili yazılmış madde bulamadım.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi hurdalık kapısına gelip sürekli olarak "kapı" diye floodladı. Para ver kapı için dedim, parayı söyledik. Daha fazla diretti ve al deyip eksik para verdi. Bocelli karakterine işaret ettim, üç kişi gate'i kapatıp adamı dövmeye girdik. Adam arabadan fear role uymayıp inmedi, döndü ve kapıdan çıkmaya çalıştı. Kapıyı açmadık, adam sadece beklemeye başladı. İn dememize karşın "/do OOC izni" diye bir şeyler uydurdu. Bunu duyduktan sonra rol yapmayı bilmiyor herhalde ve işi OOC çözmeye yoluna düşmeye çalıştığı için Matteo karakteri kapıyı rol seviyesinin düşmesiyle ve olayın OOC bir sorunda dönüşmemesi için kapıyı açtı. Çıkıp gitmesini söyledik ve kişi "sikerim "ananızı" " diyerek gitti. Bildiğim kadarıyla "ana" Türkçe terim. Ayrıca kişiye pm'den şikayet edeceğimi yazdım, 2 dakika sonra gelip çatıdan atladı ve emote vermeden vurmaya başladı. SS alamadım, o yüzden noob dm'den şikayet açmıyorum. Kişi hala ve hala diğer karakteriyle gelip arabasını parçalatmaya çalışıyor. Kişi hakkında gerekenin yapılmasını arz ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa):