Konu: [26.03.2020] Beherit Bethuel, Brian Walker  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.03.2020 17:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vice_Roleplay @aerobuu@Ozan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pablito_Escolaro @aragon
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: - 16:23(Timestamp bugda)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Mixing - Ailevi Küfür

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  - Kişiler SS'de görüldüğü gibi mixing ve ailevi küfür ihlalini çiğniyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 27.03.2020 18:42 vited »

#1 - 27.03.2020 17:38
Benim bir mix yaptığımı göremiyorum burada? Yere düşen adama vurmamaları için uyarmışım sadece.

#2 - 27.03.2020 17:51
Benim bir mix yaptığımı göremiyorum burada? Yere düşen adama vurmamaları için uyarmışım sadece.
Adamları RK olan adama vurmamaları için uyarıp onların hata yapmamalarını engelliyorsun, buraya mixing diye atıyorlar işte kardeşim, ooc hata yapılacaksa bunu uyarmak mixing sayılmaz.

#3 - 27.03.2020 17:52
bunu söylemeniz kişinin ooc olarak gördüğü şeyi ic olarak uygulamamasıdır buda mixtir.

#4 - 27.03.2020 17:59
bunu söylemeniz kişinin ooc olarak gördüğü şeyi ic olarak uygulamamasıdır buda mixtir.
tamam artık buna göre rol yapacağız verdiğin bilgi için teşekkürler. Rol bilgimiz olmadığı için kusura bakma.

#5 - 27.03.2020 18:09
Eyvallah üstad teşekkür ederim

#6 - 27.03.2020 18:11
tamam artık buna göre rol yapacağız verdiğin bilgi için teşekkürler. Rol bilgimiz olmadığı için kusura bakma.
öğreneceğiniz daha çok şeyler var hiç merak etmeyin