0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kişinin "CR" olarak düşündüğü sslere ithafen laglı olduğu ve benim ona çarpmadığıma dair kanıtım var. 29 ping görünüyordu ama ordan oraya ışınlanıyordu istiyorsanız videonun devamını da atarım, orada bir carraming olayı yoktur. İyi roller.
Alıntı yapılan: aragon - 27.03.2020 10:30Kişinin "CR" olarak düşündüğü sslere ithafen laglı olduğu ve benim ona çarpmadığıma dair kanıtım var. 29 ping görünüyordu ama ordan oraya ışınlanıyordu istiyorsanız videonun devamını da atarım, orada bir carraming olayı yoktur. İyi roller.Özür dileyerek araya giriyorum, @aerobuu nun attığı ss'de saat 00:38 senin attığın videoda saat 10:22 civarı ikisi aynı olaylar değil, ya çok dikkatsizsin ya da milleti kandırmaya çalışıyorsun.
Şahısın halen yapmadığı fear rp ss'leri: ve o sunucularla bu sunucun alakası bile yok burası RP serveri ancak böyle şeylerle şikayetinin red edileceğini düşünmen ayrı bir ironi tabii ki o sunucuda cihat yaptık. Bu sunucuda rol yapıyoruz qWRKLQWHTQWEOLTHWE eski videolarımı atarak bir yere varamazsın
Önceden bunları yapmışsın şimdi de bu sw de yapamayacağın anlamına gelmez