Konu: Miguel_Barros Güvenli bölgede kışkırtma ve Retarted Rp  (Okunma sayısı 88 defa)

#0 - 27.03.2020 14:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel_Barros @Hictoundile

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sergej_Milojevic @taylan111
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
 Güvenli bölgede kışkırtma ve Retarded Rp .

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  - Sste görüldüğü üzere şahıs güvenli bölgede karakterimi kışkırtıp üstüne retarted rp yapmıştır.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yok

#1 - 27.03.2020 16:52
Chatlog'un öncesini atmamışsın güvenli bölgede beni öldürmekle tehdit ediyorsun ve bana güvenli bölgede kışkırma diye şikayet açıyorsun peki sana söylüyorum beni niye güvenli bölgede ölümle tehdit ediyorsun?

Rolün neresinde Retarted RP var anlayamadım ben sen direk chatlogun sonunu attığın için sanki sana durduk yere "KES SESİNİ KÖLEEE" demişim gibi göstermeye çalışıyorsun. Öncesinde beni tehdit edersen bende yerimde sayıklamam lafı yapıştırım sana.

Rolün sadece tamamını SS olarak atmanı istiyorum.

#2 - 27.03.2020 17:28
Rolün öncesindeki tehdit mesajını atar mısın lütfen bir de kendi gözümle görmek isterim tehdit mesajını loglara da bakabilirsiniz hiçbir tehdit mesajı yazmadım. Ss'ini atarsan mutlu olurum tehdit mesajının. Üstüne üstlük gymde sadece bisiklet binerken yaptığın bir hareket bu kim bir insana gerçekte sonra konuşalım işim var dediği işin "kes sesinii köle" diye hitap eder bana örnek verir misin? Ve bu söylediğin ooc yalandır haberin olsun herhangi bir kanıtın olmadan bana iftira atıyorsun loglara bakılırsa çok mutlu olurum.
« Son Düzenleme: 27.03.2020 17:34 clostors »

#3 - 27.03.2020 17:40
Olaydan önce aynı şeyleri bende yaşadım benlede role girmek istedi kendisi ama kas çalıştığım için başımdan gitmesini söyledim.Ben böyle söyleyince bana "Korkak bitch"tarzında kışkırtıcı mesajlar attı.Güvenli bölge olduğu için ben işime devam ettim.Sonrasında şikayeti açan kişinin yanına gitti ve onunlada aynı role girmeye çalıştı.Şikayeti açan kişi sonra konuşalım meşgulüm dedi.Sonrası ise sslerde mevcut. Şikayeti açan kişinin hiçbir şekilde ölümle tehdit etmediğinide söyleyebilirim aynı zamanda.Kişi aynı zamanda ooc yalanda söylüyor.

#4 - 27.03.2020 19:36
Miguel Barros güvenli bölge ihalinden ceza alacak.