Konu: [27.03.2020] Armen Alteriis  (Okunma sayısı 568 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.03.2020 18:14
Dcde çok küfür ediliyor diye sunucudan çıkmıştık bunu biliyorsunuz. Buna rağmen böyle küfürler ediyorsunuz bu doğru değildir, kural ihlali yapıp (Ben yapmadım öyle bir şey orda öyle olmuyor ) gibi şeyler söyleyemezsiniz size biri dm atsa rahatsız olduğunuzu söylemediniz o yüzden attım dese bu dm olmuyor mu? Savunmanızı lütfen düzgün yapın bu bir ailevi  hakarettir rahatsız oluyoruz.

#11 - 27.03.2020 18:16
Dcde çok küfür ediliyor diye sunucudan çıkmıştık bunu biliyorsunuz. Buna rağmen böyle küfürler ediyorsunuz bu doğru değildir, kural ihlali yapıp (Ben yapmadım öyle bir şey orda öyle olmuyor ) gibi şeyler söyleyemezsiniz size biri dm atsa rahatsız olduğunuzu söylemediniz o yüzden attım dese bu dm olmuyor mu? Savunmanızı lütfen düzgün yapın bu bir ailevi  hakarettir rahatsız oluyoruz.
Birisi bize rol gidişatı ile saldırır yere düşürürse rahatsız olmayız merak etme. Ek olarak sunucdan sizi ben attım siz çıkmadınız.
« Son Düzenleme: 27.03.2020 18:19 aerobuu »

#12 - 27.03.2020 18:17
DC sunucusundan siz çıkmadınız biz sizi attık, daha fazla yalana devam etme istersen? :D ayrıca dcde edilen küfürler burayı ilgilendirmiyor kardeşim benim

#13 - 27.03.2020 18:17
bunun yaş ile ilgisi yoktur, ailevi küfür ettiniz yaptığınız kural ihlalini başka bir konulara bağlayarak gizleyemezsiniz sonuçta burada kural ihlali var kararı adminlere bırakıyoruz

#14 - 27.03.2020 18:19
DC sunucusundan siz çıkmadınız biz sizi attık, daha fazla yalana devam etme istersen? :D ayrıca dcde edilen küfürler burayı ilgilendirmiyor kardeşim benim

Sunucu çağrısından bahsediyoruz. Başka konularda şikayetleriniz var ise bizim ile ilgili.

"1-Vice Roleplay forumunu aç.
2- Şikayet ve Başvurular bölümüne gir.
3-Oyuncu Şikayetine gir.
4- Oyuncu şikayetini şablona uygun şekilde oluştur, adminin kararını bekle."
Bu şekilde şikayet açabilirsiniz. İyi roller iyi günler diliyorum.

#15 - 27.03.2020 18:19
Bu nasıl ailevi anlatırmısın cidden anlat nerde aileye aile ferdine küfür var?, Ve birlikdeyken de böyle açık sözlü cesur olmanı isterdim  :-X

#16 - 27.03.2020 18:22
Bu nasıl ailevi anlatırmısın cidden anlat nerde aileye aile ferdine küfür var?, Ve birlikdeyken de böyle açık sözlü cesur olmanı isterdim  :-X
@#Lykia! cevabını bekliyorum

#17 - 27.03.2020 18:26
cevap vermiyorum kararı adminlere bırakıyorum komaya girmemeniz için  ;)

#18 - 27.03.2020 19:07
Kişiler ceza alacak, şikayetlerin altındaki üslup hatasında bulunan kişilere ceza puanı eklenecek.