Konu: 25.03.2020 GBİ, Sistemsel Abuse, Brawl'da silah kullanımı  (Okunma sayısı 265 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ONX

*
v2 Oyuncusu
#0 - 25.03.2020 01:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darren_Bradford @Vastoria
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Laura_Tremblay @Ripply
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.03.2020 1:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterlerimiz, karakterimin Darren'in sevgilisiyle yatmasından dolayı kavgalı. Karakterimle aynı ortamda sahilde karşılaşıyorlar ve "Bu orospu çocuğunun ne işi var?" diyerek karakterim arkadaşına soruyor. Bunu duyan Darren herhangi bir uyarı vs vermeden direk karakterimin yakasına yapışıyor ve kafa atıyor. (GBI İhali, olduğumuz konum ss'te gözüküyor.) Ardından karakterim kalkıp brawl atmaya çalışırken  Darren Polis sistemine ait bir sistemi sivilken kullanıp yere düşürüyor. ( Sistemsel abuse ) Ardından direk silah çekiyor. (SSlerde Darren'in silahı görülebilir.) ( Brawl'da silah kullanımı )

Kanıtlar:
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 25.03.2020 02:26 ONX »

#1 - 25.03.2020 01:59
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 25.03.2020 02:28
Merhaba, iyi geceler ben Darren Bradford, kendi savunmama gelecek olursam;
 Şimdi arkadaşın anlattığı olay dizesi sonuna kadar doğru, ilk saldıran benim, Bug Abuse'den kastı Tackle olmalı, tackle ise ben yeni sivile geçtiğim için açık kalmış Henry karakterine vurmak için tıkladığımda karakteri tackle'ye maruz kalıyor, role devam ettiği için bende bunu bozmadım, ardından sivildeyken zor durumda kaldığımız da kullanabildiğimiz silahımı çektim, etkisiz hale getirdiğimi düşünerek. Silahı ona doğrulttuğumda Fear-RP vesaire yapmadı, bunun için /do dan uyardım kendisini, sonrasında Fear-RP yapmaya başladı.Buna ek olarak kişi bana şikayet ettiğini hiç bildirmedi, Discord platformundan arkadaşlarım bildirdi ve GBİ kuralı 00:00'dan sonra geçerli olmuyor diye bir bilgiye sahibim, sunucudan sunucuya bu değişir mi bilemiyorum.
« Son Düzenleme: 25.03.2020 03:10 Vastoria »

#3 - 25.03.2020 19:31
GBI kuralının bir saati yoktur, güvenli bölge olarak geçen yerler her daim ve her zaman güvenli bölge sayılır. Bu yüzden kişi GBI'dan ceza alacak, Brawl kural ihlali söz konusu değil çünkü anlaşmalı bir brawl yok ortada. Brawl sırasında silah çekmesi biraz mantıksız olabilirdi ancak buna dair bir durum gözükmüyor. Polise ait /tackle olayını sivilde kullanması hata olmuş, PD yetkilisine bildirilecek. İyi oyunlar.