Konu: [24.03.2020] Stanley_Castellazzo  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.03.2020 12:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stanley_Castellazzo @Cristian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Apu_Rommel @Apu , Joshua_Campbell @Sarı
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.03.2020 - 02:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirtilen tarih ve saatte yanıma araçla gelip durduk yere küfür eden şahıslar ile bir münakaşa girdik ve içlerinden birisi (Maximillian_Wagner) bana Idlewood Pizzastack önünde teke tek kavga etme isteğinde bulundu, kabul ettim. Kişiyi sistemsel yere yatırmamın hemen ardından o sırada aracı ile yanda bekleyen Stanley karakteri hiçbir emote belirtmeden aracı üzerime sürdü ve ezip kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekilenin yapılacağına eminim.

#1 - 24.03.2020 12:47
Selam mobil olduğum için kısa kesmek durumundayım Conroy'ın aldığı bu ekran görüntüsünde ekran görüntüsünün hemen sağ tarafındaki Joshua karakteri arabama emote kullanmadan car jack yapmak istedi bende onun bu hamlesini gördüğümde tek alternatifim olan düz sürmekti ve düz sürdüm böyle bir olay yaşandı böyle o sıra ekran görüntüsü alamadım ama muhtemelen log kayıtlarında ''İndir şunu arabadan'' gibi yazılar göreceksizin şikayetteki ekran görüntüsünde çıkmamış söylediğim gibi şu an mobilden giriyorum kısa kesmek zorundayım herkese iyi forumlar.

#2 - 24.03.2020 12:50
Ben böyle bir olayın yaşandığını görmedim, ekran görüntüsü de yok buna dair zaten. Attığım ekran görüntüsünde açıkça Car Ramming yaptığınız görülüyor.

#3 - 24.03.2020 21:24
Stanley_Castellazzo karakter sahibini bu seferlik uyarım ve bu tarz durumlara dikkat etmesini öneriyorum. İkinci bir aynı şikayette almanız gereken cezanın iki katını alırsınız.