Konu: Bryce Cadena [Hile]  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.03.2020 15:04
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bryce Cadena
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.03.2020 saat hatırlamıyorum.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hile
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile kavga ettik ancak videodada gözüktüğü gibi kişiye defalarca dakikalarda vurduğum halde kişinin canının gitmemesi garibime gitti. Ama o bana vurunca direk bayıldım. Kişinin dayanıklık seviyesi yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): John Bryce'nin arkadaşı bu arada.

#1 - 25.03.2020 01:47
Şöyle söyleyeyim durum bendede tamamen aynıydı ben ona vuruyodum onun canı gitmiyodu ve o bana hiç vurmamış gözüküyodu bu sanırım şuan sunucu içerisinde bulunan genel bir bug aynı sorunu 2 kişiye daya yaşadım

#2 - 25.03.2020 19:56
arkadaşlar olayla alakam yok ama hilelik durum yok sadece samp bugı bu bug dememden haksızlığıa uğradım demeyin sizin vuruşlarınızdan daha önce daha iyi pozisyonda karşısı vuruyor onda o sizde siz vuruyor gözüküyorsunuz bu kadar basit.

#3 - 25.03.2020 20:04
Hileyle alakalı bir durum değil, belirtildiği gibi genel SA-MP bugı bu. Diğer tarafta da o an sizi dövüyor gözüküyor, genellikle FPS çakışmasından dolayı bu tarz bir sorun ortaya çıkıyor. Bu tarz durumlarda kısa bir duraklama veyahutta uzaklaşma sonrasında düzelme olabilir veyahutta relog atmakta fayda var ancak sürekli olarak bu tarz sorun çıkıyor bunun önüne geçilemez.
Konu açarken nereye açtığınıza dikkat etmeniz gerek, "hile/bugger" alt bölümü mevcut.