Konu: [21.03.2020] Juarez_Cordilla & Carlo_Chelios  (Okunma sayısı 423 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

666

*
v2 Oyuncusu
#0 - 21.03.2020 21:26
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Juarez_Cordilla & Carlo_Chelios @Fasci @Hunt
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Mixing
Olay ve açıklaması gerçekten basit, Deep web üzerine bir site kurmuştum ve bir mesaj geldi. Bu tarz bir olaya kayacağından emindim fakat görmekte istiyordum, buluşma adresi bildirdim hemen sonrasında bildirdiğim yeri gözetlemeye başladım. Karşı kaldırıma doğru  yürürken Juarez Cordilla benim yüzümü dahi görmeden arkadan gelip ateş etti, arkadaşlar zaten emote vermeye dahi zahmet etmiyorlar. Mixing konusunu diğer şikayetimde bildirmiştim ve ispatlanmasına rağmen somut delil olmadığı gerekçesi ile  işlem geçirmeyen ve sadece Mixing ve DM üzerine kurulu birliklerini kapatan arkadaşlar için sanırım bu oyun sadece Mixing ve DM üzerine kurulu oynanıyor.

Ekran görüntülerinde "Silaha ihtiyacım yok Ördek"
Ve /b Mixing mi?
Tüm olayı özetliyor galiba.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 21.03.2020 21:29 666 »

666

*
v2 Oyuncusu
#1 - 21.03.2020 21:49

666

*
v2 Oyuncusu
#2 - 21.03.2020 21:51
Ben böyle gereksiz insanlar ve sürekli role-play kuralının bu kadar sıklıkla suistimal edilmesinden sıkıldım, vurulduklarında bu kadar kuyruk acısı hissedip daha sonrasında her yol mubah diyerek tüm yolları deniyor ve hakaret ettirmek için bildikleri tüm ihlalleri aynı rol sıkalası içerisinde gerçekleştiriyorlar.
Diğer şikayette de mixing yaptıklarını bildirmiştim fakat ne yazık ki somut deliller yokmuş ve ceza almamışlar.
Bir de emote mesafesi hakkında yine hiç bir delilleri yokken 3-5 kişi aynı anda arkadan gelirken yazmış diye ben ceza aldım.

Bu kurallar bu kadar istismar ediliyor daha sonrasında adıma açılan şikayette alakasız 2-3 kişi daha dahil olup yorum yaparken ve iftiralar atılırken, bu adamlar bu kadar olayın üstüne bir de böyle roller yapıyor.
Şaka gibi!

#3 - 21.03.2020 22:07
Sürekli afkya falan bırakmasaydın emoteleri görebilirdin gerisi beni pek ilgilendirmiyor. Mixing mevzusu falan yok, bu kadar deliye dönme sakin ol kısasa kısas canım hadi öptüm  :-*

Emoteler: GösterGizle

Yaptığın roller xD

Spoiler: GösterGizle

#4 - 21.03.2020 22:10
Ha ek olarak mixinglik bir olay göremiyorum ben araçla gezerken denk geldim bunun videosunu da yönetimin isteğine göre atarım. Arkadan öne yaslanıldığında fısıldama gerçekleşiyor tabi sen robot gibi rol yapıyorsan bilemicem, geriye savunma yapılcak bir durum yok.

666

*
v2 Oyuncusu
#5 - 21.03.2020 22:12
Mixing falan yok doğru, bu arkadaşlar Mixing falan yapmıyor. Bu arkadaşların hayatları yalan, sorun buradan kaynaklanıyor bence.
Önceki olayda da fütursuzca yalan söyleyip, küçük düşmeyi çok seviyorlar. Daha fazla muhatap olmayacağım, sürekli role-play kuralı var diye tüm rezillikleri de çekecek değilim, özellikle böyle zavallı adamlar 1 ay boyunca diş bileyip tüm kural ihlallerini kendilerine hak olarak görüyorlarsa.

Fasci ve saz arkadaşlarının her zaman yaptığı gibi "Hüüüüüüü"

Her şeye rağmen Mixing olmadığını iddia edip bu kadar kesin delillere rağmen yalan söylemeyi başarıyorsunuz ya insan şaşıp kalıyor cidden, hayret.
Dürüst olmak herkesin şerefine kalmış bir durum, bu kadar somut delile rağmen inkar da...

#6 - 21.03.2020 22:15
kanki sen bi çıldırışlardasın hayırdır inşallah az sakin ol yavvv

666

*
v2 Oyuncusu
#7 - 21.03.2020 22:16

Gerçekten fazlasıyla sıkıldım, bu tarz oyuna bir şekilde giriş yapmayı başaran kişiler insanın oyun zevkini alıp götürüyor.

#8 - 22.03.2020 09:16
Birbirinize karşı laf atışmanız bittiyse incelemek için kilitliyorum.

#9 - 24.03.2020 21:16
İki tarafında birbirine karşı içerisinde bir ateş oluştuğunu görüyorum ve OOC/IC olarak arada ki atışmayı(husumeti) tamamen bitiriyoruz. Birbirinize karşı misilleme rollerine devam edemezsiniz.