Konu: [21.03.2020] Boris_Kurt - Oscar_Sedyend - Micheal_Sedyend  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.03.2020 18:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris_Kurt @Boris_Montana - Oscar_Sedyend @WoldeX - Micheal_Sedyend @YoldasFF
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anthony_Spinelli @asteq197
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.03.200 / 18:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling, troll emot kullanımı.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Sosyal kulübümüzde vakit geçirirken arkadaşlar mekana girip masaya oturdular. Kendilerini mağara da sanan arkadaşlar masadan " /s üç bira"" diye bağırdı. Yıl 2020, bir mekana ve bu mekan İtalyanların aileleri ile gelip vakit geçirdiği yer ise böyle bir rol yapma estetikliğini nereden buluyorlar çok merak ediyorum. Mekandan kovmam sonucunda, bok gibi kokuyor, "/s buraya kadar geldi bok kokusu'' gibi cümlüler ile güzel trollediler. Boris Kurt arkadaşın attığı emote beni kendine açıkca hayran bıraktı. "/me Sağlam bir balgam atar."

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Böyle arkadaşlara ceza verilmedikçe daha çok şımaracaklar ve bizi trolledikleri gibi girdikleri her ortamda aynı davranışı sergileyeceklerdir. Vice yönetiminin gerekli cezayı vereceğini düşünüyorum.

#1 - 21.03.2020 18:39
Ben de oradaydım. Kişiler rolümüzü baltalıyor, rol zevkimizi soğutuyor.

#2 - 21.03.2020 18:57
Olaya şahidim, arkadaşların gerekli cezayı almasını istiyorum.

#3 - 23.03.2020 10:27
Boris Kurt Retarted RP sebebiyle 200 dakika cezalandırıldı.
@Boris_Montana Rollerinizi daha gerçekçi ve mantıklı şekilde götürmeniz gerekiyor. Bu tarz cevaplar gerçekçiliği ve rol kalitesini düşürmekle birlikte diğer oyuncuları da rahatsız ettiği için sunucuda rol yapmanız tamamen yasaklanabilir. Bu seferlik diğer iki karakteri sadece uyarıyrum.

Düşmanlık yapacaksanız da mantıklı ve kaliteli rollerle yapmalısınız.