Konu: Juanito_Quinteros [21.03.2020]  (Okunma sayısı 252 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.03.2020 22:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @666 Juanito_Quinteros
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP- /b - Retard RP - Refuse RP

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye taviz gösterdikçe ısrarla hareketlerini sürdürdü, uyarı almasına gerek bir durum göremiyorum yaptıkları zaten kasıtlı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

/b
Spoiler: GösterGizle

Refuse RP

/b Üzerinden hakaret.

Fear/Retard

Ek açıklamalar(varsa): Bu levele gelmiş arkadaş fakat 7-8 kere felan yaralıyken hakaretler savuşturuyor, 3-4 kere de /b'den rolü bölüyor hakaretler ediyor. Role dair bir hareketini göremedik.

« Son Düzenleme: 21.03.2020 23:31 Fasci »

666

*
v2 Oyuncusu
#1 - 21.03.2020 23:14
Bunları yaptım, tamamen Mixing üzerine kurulu bir rolde yaptım. Arkadaş sanırım tüm kural ihlallerini yaptıktan sonra kuyruk acısı bir nebze de olsun dindi. Tüm rol zevkimi gasp ederken böyle olaylara takılması ve somut delillere rağmen mixing olmadığını iddia etmesi de şerefine kalmış.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=6911.0

#2 - 21.03.2020 23:25
Bunları yaptım, tamamen Mixing üzerine kurulu bir rolde yaptım. Arkadaş sanırım tüm kural ihlallerini yaptıktan sonra kuyruk acısı bir nebze de olsun dindi. Tüm rol zevkimi gasp ederken böyle olaylara takılması ve somut delillere rağmen mixing olmadığını iddia etmesi de şerefine kalmış.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=6911.0

"Ortada kural ihlali olduğunu düşündüğünüz bir rolü /b kullanarak baltalayamazsınız. "Evet, bunu yaptım" diyerek yaptığınızı kabul etmiştiniz, savunma olarak bunun göz önüne alınmasını talep ediyorum. Kural ihlaline karşın kural ihlali yapmanın zaten hatalı olduğunu bu kadar iyi rolcü olduğunuzu kendiniz belirttiğinize göre bilmeniz gerekir. İnsanların nasıl rolcü olduğu size kalmamış, ve de nasıl roller yaptığı. Birkaç şikayettir bize karşı süren hakaretleriniz, aşağılamalarınız mevcut. Bu yönetimin gözünden kaçmıyor olsa gerek ki siz bu işin boyutunu şerefe kadar çıkartmışsınız. "Şerefinize kalmış vs." gibi sözler bunlar bir oyun için sarfedilecek sözler değil, kusura bakmayın. Kişinin bu ihlallere ek olarak üslubunun kontrol edilmesini (önceki şikayetlerinde yaptığı savunmalarda da bu üslubu sürdürmüştü) ve bu kontrolün artık cezaya yansımasını istemekteyim. Ortaya şerefi katarak arkadaş bir şeyleri iğnelemeye çalışıyor fakat buradaki insanlar aptal değil, merak etme.

#3 - 24.03.2020 12:15
Karkter değişimindeki sebepten dolayı Anthony_Costilla karakterine ceza verilmiştir. Öncelikle ne olursa olsun bir rol hatalı dahi olsa baltalayamazsınız, Kimseyi /b kanalından aşağılayamazsınız. Bunları gerçekleştirdiğinizden dolayı karakteriniz ceza aldı.