Konu: [27.03.2020] Luis Escolaro - Bug abuse  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 27.03.2020 18:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luis Escolaro @Yusuko
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vastoria @Dragona @Mihawk @Stephaner @Heavenly @Lutz
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.03.2020, 14:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın aranma kaydı mevcutidi, birimlerin görüş açısına giriş sağladı ve kovalamaca başlattık. Agresif takip sonu arkadaşın aracı bozuldu las colinas'da, ancak hemen envanterine davranarak tamir kitini aldı ve 5sn içerisinde aracını tamir etti, burada sistem açığını bizden kurtulmak için kullandı. Buradaki kısmı ekran görüntüsü alamadım, kişinin aracını tekrar echo birimi sayesinde bozduk. Kişi yeniden tamir kiti kullanarak aracını tamir etti ve motoru çalıştırarak admin uyarısına rağmen kaçmaya devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıt: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Kişi, uyarıya rağmen aynı durumu iki kere yaptığı için gerekli işlemin yapılmasını talep ediyorum, uyarılmasını değil.
« Son Düzenleme: 27.03.2020 18:32 JêgapMasiven »

#1 - 27.03.2020 18:30
Şahitliğimi onaylıyorum. Bunu iki defa yaptı. Çok can sıkıcı bir durum.

#2 - 27.03.2020 18:31
JegapMasiven'in söylediklerini doğruluyor ve şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 27.03.2020 18:34
Çok özür dilerim böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Admin de oradadaydı admin uyarı. ek program falan kullanmadım.Tamir etim o sırada admin beni uyardı o zaman yasak olduğunu anladım ben ondan sonra araıcm bozuldu onda bile kullanmadım.Cidden özür dilerim

#4 - 27.03.2020 18:40
Çok özür dilerim böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Admin de oradadaydı admin uyarı. ek program falan kullanmadım.Tamir etim o sırada admin beni uyardı o zaman yasak olduğunu anladım ben ondan sonra araıcm bozuldu onda bile kullanmadım.Cidden özür dilerim

Olay esnasında bunu belirttiğimizde(Las colinastada uyarıldın bu konu hakkında) bize açabilirsin diyerek basıp gittin echo birimini itekleyerek, herneyse. Şikayetimi geri çekmeyeceğim, adminlerin gerekli işlemi yapacağını düşünüyorum, delilin veya savunman devam ediyorsa yazabilirsin, eğer bu kadarsa yetkili kararı bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 27.03.2020 18:43 JêgapMasiven »

#5 - 27.03.2020 18:43
Admin uyardı bir dahada yapmamam için bende bir daha hiç yapmadım.Emote ile kaçtım.

#6 - 27.03.2020 18:49
Telefondan yazıyorum yazım hataları için üzgünüm

Dört araç tarafından kutuya alınmasına rağmen aracını araç içerisindeyken 2 kere tamir etmiş ve kaçmıştır. Yukarıda yazılanları onaylıyorum. Birçok kez uyarılmasına rağmen kural ihlali yapmaya devam etti.

#7 - 27.03.2020 19:00
Öncelikle iyi forumlar, ben Darren Bradford, söylenildiği gibi arkadaş BOX'a alınmıştı bende şoför kapısına gidip taser çekmiştim inince alacağız diye, elimde bekletiyordum, o esnada da motoru duman almıştı. Sonrasında birden aracı çalışmaya başladı. /tamir yaptığından adım gibi eminim ki sistem emotesi gözükmekte , iyi forumlar.

#8 - 27.03.2020 20:36
Bölgede bulunan görevli arkadaşımız Heavenly zaten gerekli uyarıyı sağlamış, tekrardan konu açmanıza gerek yok.