Konu: Çete türünde birlik açmayı düşünüyorum  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2021 23:54
Çete türünde birlik açmayı düşünüyorum sadece kişi sayısızlığından dolayı açamıyorum destek vermek isteyenler Discord harbici#0497 e istek atarsa sevinirim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 25.02.2021 02:57
Ben yaklaşıp 2014 yılından beri SAMP Roleplay ortamındayım.
Ben hala kendi hayalimdeki uzun ömürlüğü bir birliği açamadım.
Her birliğin en büyük sırrı EKİP'tir.
Ne birlikler gördüm 100 kişi ama Organize değil, Ne birlikler gördüm 10 kişi ama diğer bütün birliklere kafa tutabilecek güçte.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 25.02.2021 09:20
Ekibin yoksa bulaşma derim, bu arada isteği senin atman gerek. @ElTigre16  Lynx#5373
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 25.02.2021 09:23
Gözlemlerime göre en ideal birlik türü için, başlangıç kişi sayısı 3-5 arası olmalı.

20-30 kişilik ekiple açanlar, direkt büyük başlangıçlarda mutlaka birlik içi rolsüzlük, tüm işlerin OOC kanallardan yürümesi ve karakter gelişimlerini aksatıyorlar.

Tek başına veya sadece iki kişi açarsan da genişleme şansı olmayabilir. 3-5 kişilik aktif kemik kitle ile açıp, dışarıya karşı birliğini iyi gösterip/sağlam rol ortamının olduğu mesajını verirsen ve üstüne oyunda da birçok kişiyle tanıştığın için(Vice'da öyle bir avantajımız var) kısa sürede büyüme potansiyeli oluyor. Birlik kuracaklara tavsiyem bu yönde.  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 25.02.2021 10:17
Gözlemlerime göre en ideal birlik türü için, başlangıç kişi sayısı 3-5 arası olmalı.

20-30 kişilik ekiple açanlar, direkt büyük başlangıçlarda mutlaka birlik içi rolsüzlük, tüm işlerin OOC kanallardan yürümesi ve karakter gelişimlerini aksatıyorlar.

Tek başına veya sadece iki kişi açarsan da genişleme şansı olmayabilir. 3-5 kişilik aktif kemik kitle ile açıp, dışarıya karşı birliğini iyi gösterip/sağlam rol ortamının olduğu mesajını verirsen ve üstüne oyunda da birçok kişiyle tanıştığın için(Vice'da öyle bir avantajımız var) kısa sürede büyüme potansiyeli oluyor. Birlik kuracaklara tavsiyem bu yönde.  :o

Bende 3-5 kişi arıyorum işte diğer sunucularda bizim ekip ile hep öyle başlıyorduk, ama ekip burada oynamadığı için böyle bir şey aklıma geldi
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok