Konu: [19.03.2020] Barhloew Orwell - Ronnie Brigs (@atay @NightLovel)  (Okunma sayısı 309 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2020 15:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Barhloew Orwell @atay - Ronnie Brigs @NightLovel 
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.03.2020 15.12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Fear RP, Sürekli RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sigorta şirketinden telefonuma aracınız tehlikede diye bir mesaj geldi bunun üzerine gps ile aracımın bulunduğu yere gittim. Gittiğimde Ronnie Brigs @NightLovel ve Barhloew Orwell @atay vardı. Aracım bir çok defa çalındığından artık bıkmıştım. Silahıma davrandım ve ikisine de sistemsel bayıltmadan ateş ettim Ronnie Brigs'in kaçmasına izin verdim fakat kendisi kaçmak yerine orada bekledi. O esnada Barhloew hala araçtaydı kendisini emoteyle araçtan indirdim ve silahla nişan aldım. Silahla nişan almama rağmen kendisi koşup diğer araca bindi ve oradan kaçtı. Barhloew'e ateş ettiğim gibi pm üzerinden "noob dm video aldım" dedi elinde video varmış videoyu buraya yüklemesini istiyorum yüklediğinde olay net olarak görülecek. Ayırca emoteyle araçtan indirmeme rağmen önce inmedi /b üzerinden role uyacak mısın dememden biraz sonra indi. Zaten olay başladığı gibi de direkt pm üzerinden rolü böldü

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Kişiden videoyu atmasını bekliyorum.

« Son Düzenleme: 19.03.2020 15:52 Active »

#1 - 19.03.2020 17:21
Video kaydına aldığım yazamam tamamen, yaptığı ihlali anlar ve hatasını kabul etmesini sağlamak amacıyla yazılmıştır.. Şahısın bize ateş edip veya bize silah doğrulttuğunun yalanı zaten ekran görüntülerinde mevcut log kontrolüde yapabilirsiniz ancak birşeye yaramayacaktır.. Şahıs beni araçtan indiriyor Ronnie o sırada Boxville'ye biniyor bende koşarak yanına binip uzaklaşıyoruz.

#2 - 19.03.2020 17:27
Video kaydına aldığım yazamam tamamen, yaptığı ihlali anlar ve hatasını kabul etmesini sağlamak amacıyla yazılmıştır.. Şahısın bize ateş edip veya bize silah doğrulttuğunun yalanı zaten ekran görüntülerinde mevcut log kontrolüde yapabilirsiniz ancak birşeye yaramayacaktır.. Şahıs beni araçtan indiriyor Ronnie o sırada Boxville'ye biniyor bende koşarak yanına binip uzaklaşıyoruz.
SS te görüldüğü gibi video kaydına aldığını söylemiştir ve burada yalan konuşmuştur videoyu madem almışsın atsana atmazsan yalan söylüyorsundur zaten silah doğrulturken nasıl ekran görüntüsü alabilirim? Atsana videoyu atmazsan yalancı olduğunun kanıtıdır ve burada yazdıkların da yalandır
« Son Düzenleme: 19.03.2020 17:31 Active »

#3 - 19.03.2020 17:39
SS te görüldüğü gibi video kaydına aldığını söylemiştir ve burada yalan konuşmuştur videoyu madem almışsın atsana atmazsan yalan söylüyorsundur zaten silah doğrulturken nasıl ekran görüntüsü alabilirim? Atsana videoyu atmazsan yalancı olduğunun kanıtıdır ve burada yazdıkların da yalandır

OOC yalan söylemem birşeyi ifade etmez, evet yalan söyledim bak bakalım Sunucu Politikalarına bunun hakkında bir ihlal cezası varmı..

#4 - 19.03.2020 17:43

OOC yalan söylemem birşeyi ifade etmez, evet yalan söyledim bak bakalım Sunucu Politikalarına bunun hakkında bir ihlal cezası varmı..
Yalancı olduğunu kendin de kabul ediyorsun yazdıkların da yalan zaten sana silah tutuyordum savunmanın güvenirliği tartışılır fazla uzatmaya gerek yok karar adminlerin

#5 - 19.03.2020 22:53
Barhloew Orwell karakteri silahlı kişiyi göz ağırdı edip fear rp yapmadığı için cezalandırılmıştır.