Konu: [18.03.2020] Natalia Gusev - Ska.  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.03.2020 17:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Natalia Gusev @Ska
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  18.03.2020 - Saat sslerde gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
VIP aracının satımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşımız yılbaşı çekilişinden VIP kazanmıştı, sandking'i sadece VIP olan kişiler alabiliyor. VIP'si gitmeden önce sandking almış ve reklam vererek satmaya kalkıyor. Bunu bile bile yapıyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla galeride bu araç 20.000$ ve bu arkadaşımız 50.000$'e satmaya kalkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu kişi önceden birkaç kez Ortak Nezaket kuralını ihlal edip küfürler etmişti bana. Onun için bir ticket açmıştım şikayete bakan yetkili o' ticketede bakıp ve bu arkadaşın yaptığı tüm kural ihlallerini varsayarak buna göre kararını verirse sevinirim.

Ska

*
v2 Oyuncusu
#1 - 18.03.2020 18:57
Ben buraya geniş bir cevap bırakıyorum bunu kin olarak algılamasın hiç bir admin zaten çoğu admin beni tanıyor ve insanlara karşı kinim olmadığını biliyorlardır, fakat bu arkadaşla kavgalıyız ve bu arkadaş benim banlanman ceza almam için elinden geleni yapacak gibi duruyor. İstediğim fiyata istediğim arabamı satarım buna ben karar veriyorum istersem 150 bin dolara satabilirim İC bir olay bu öncelikle bu gerçek bir şikayet bile değil dostum üslubum ile düzgünce cevap veriyorum sana gidip başka forumlarda benim konularımı falan kirletiyorsun neden yaptığını hala anlayamadım.  Bu şikayetin kin dolu olarak açıldığını inceleyen admine belirtiyorum ve bunun bir oyun olduğunu kişiye tekrardan hatırlatıyorum, iyi forumlar. Bir kaç fotoğraf bırakıyorum aşağıya inceleyen admin bakabilir kişinin bana karşı kinine.
Ve bununla birlikte arkadaş beni sırf şikayet etmek için aramış çünkü telefonu açtığım yeri bile ss almış lütfen inceler misiniz?

Kin

Ve bu arkadaş "Hakan Keskin" Rodriquez denen yüksek zekalı arkadaş ile birlikte Vice Roleplay'a saldırı (DDOS atıyorlardı) yapıyorlardı TS3 üzerindende milleti çağırıp övünüyorlardı bunuda belirteyim.
« Son Düzenleme: 18.03.2020 19:05 Ska »

#2 - 18.03.2020 21:00
İnsanların açığını aramayı bırakın. İkinize de zaten yeteri kadar tolerans gösterildi. Sizi son kez uyarıyorum, şikayet üzerinde işlem yapılmayacak.

Ska, VIP aracı sattığı halde sunucudan yasaklanacak.
Flexmanx, insanların açığını özellikle aramaya devam ederse OOC Jail cezası verilecek.