Konu: Kingdom Come Deliverance  (Okunma sayısı 278 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.03.2020 19:42

Orta çağda geçen yeni bir rol yapma oyununa hoş geldiniz. Ancak bu kez durum biraz farklı. Burada alev kusan ejderhalar, göklerden yıldırım indiren büyücüler veya ormanlara hükmeden elfler bulunmuyor. KIngdom Come: DelIverance, orta çağın tüm çirkinliğini ve pisliğini olabilecek en gerçekçi şekilde sunmanın peşinde olan bir yapım.

Oyun 1403 yılında geçiyor. Lakin oyun şu an üzerinde yaşadığımız Dünya’nın 1403’ünde geçiyor. Bu oyunda büyü, ejderha, garip yaratıklar beklemeyin. Sihirli nesneler, büyülü kılıçlar veya şeytan lordları bulunmuyor. Eğer oyunda nelerin olduğunu bilmek istiyorsanız açın Orta Çağ tarih kitabını ve 15. Yüzyılda Avrupa nasılmış, neler varmış okuyun. Nitekim oyunun yapımcısı Warhorse onun bir gömlek üstünü yapıp işinin ehli Orta Çağ tarihçisi/leri ile oturup oyunun geçtiği haritayı, mekaniklerini, hukuk sistemini ve hatta dünya görüşlerini oyunu kalbine koymuşlar.
« Son Düzenleme: 02.12.2020 16:12 Conejo »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 07.03.2020 20:05
Deneyeceğim. Akşama indirme başlasın 8)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 14.03.2020 23:09
Selam tekrardan.
Oyunu indirdim ancak başlamak için yaklaşık olarak 5 günümü harcadım. Vakit bulamadım diyelim.
Oyun öncelikle daha iyi bir sistem gerektiriyormuş onun farkına vardım. 1050Ti, i3 9100 3.6 ile 30-60 fps arasında gezinip durdum.
Oynanış çok iyi, realiteyi sarsmadan yapmışlar. Saldırdıkça yorulma, yumruk yediğimizde ağzımızın yüzümüzün farklı farklı alanlara dağılması/sersemlemesi muazzam.
Oyun açıkçası başlarda çok sıkıyor ancak ileri safhalarda çok daha iyi görevler ve tecrübeyle daha fazla zevk alabiliyorsunuz.
Selam hariç her başlıkta "O" ile başlamışım. Boş yapmadan ayrılıyorum.
 :o :o :o :o :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok