Şikayet edilen kişi(ler):Tej_Powell
@TTLas , Dyler_Reedus
@BayWick , Ignacio_Russo
@CihatBaba31 Olaya dahil olan şahit karakter adı:
@Osaka34 Holmes Knife
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:08.03.2020 00:00 01:25
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP + Troll + Park Bugu + Hakaret + Aktif rolde /b + OOC Kin + PG
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Akşam saatlerinde stabil Lima devriyemi atarken yaklaşık 5 aydır konuştuğum arkadaşlarım(?) önümü kesip eğlenmek maksadıyla(IC'de kişiler ile rol yapmadım, tanışmıyoruz bile) animasyon kullanıp ellerini yukarı kaldırıp gökyüzünü göstermeleri ve bunu bir çok kişiye daha yapmaları, hele ki benim polis üniformamda olurken bunu yapmaları Troll'e kaçtığını düşündüğüm için şikayetimi açıyorum:
Non-RP: Tej Ve Dyler ikilisi motor ile önümü kesmeye çalışmaları(videoda çıkmamış) Russo isimli arkadaşlarını kurtarmaya çalışmaları ve eğer ki benim onlara araç ile çarpmam sonucunda alabilecekleri sakatlıkları düşünmeden/bilinçsiz bir şekilde yola atlamaları yahut önümü kesmeye çalışmaları Non-RP kuralları içinde olduğunu düşünmem sonucunda başlık eklendi.
Troll: Benden(IC polis memurunu) ondan önce ise bir kaç kişinin etrafını araçları ile çevirmeleri ve animasyon kullanarak kişileri Trollemeleri(Videoda ilk sahnelerde gözüküyor)
Park Bugu: /park çektikten sonra araçların otomatik tamir olması ve bunu bilinçli şekilde kullanmaları, video alan arkadaşa bunu teşvik etmeleri(Videoda: 11:40)
Hakaret: Hapis attıktan sonra /f chatten şahsıma sövmeleri! (Videoda: 21:46)
PG: Kişinin aracına pit atmam sonucunda kişi direk olarak araçtan inip başka alanlara koşması ve bu sebeplede benim kaza rolü yapmam(Videoda : 15:19)
Aktif Rolde izinsiz /b: Video'da belli oluyor (dakika: 16:27)
OOC Kin: Kendi attığı videosunda zaten (
: Dakika :1.23 tam olarak bir kanıt değil ama kişinin beni jaile attırmaya çalışması belli oluyor)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Video youtube'ye yüklenmiyor size g-mail üzerinden video'yu atabilirim
Ek not. Kovalamaca ve dur ihtarı Ignacio_Russo isimli kişinin bir kaç metre ters şeritten gitmesi ve dur ihtarına uymamasından başlıyor.. Videoda görülen PM Konuşmaları yeni aldığım Yosemita isimli aracımı video çeken arkadaşıma göstermem.