Konu: [Geniş Zaman] Hei Zuanshi [2]  (Okunma sayısı 444 defa)

#10 - 27.02.2020 18:28
Şahitliğimi ONAYLAMIYORUM birliğin hiç bir hatasını görmedim.

İstedikleri videoları paylaşabilirler.

Buna sen karışamazsın.
« Son Düzenleme: 27.02.2020 18:31 Panda »

#11 - 27.02.2020 19:11
Eskiden bende çin birliğindeydim gayet te aktif rol dönüyor ortamlarında kendi mahallelerinde kendi restaurantlarında rol gerekçesi kendi birliklerinden çoğu kişiyi bile ck ediyorlar beni de ck etti, savaşın çıkmasının bir sebebi var durduk yere sıkmıyorlar ve adamlar gayette iyi rol yapıyorlar sadece fazla ateş açıyorlar sizde fazla çullanıyorsunuz ama belirtiyim savunma halindeki bir birlik yenilmeye mahkumdur. :-X

Ayrıca IC benim de düşmanlarım aramızda rolsel kavga oldu zaten ama ooc düşünmek gerekirse adamlar güçlü, açılan şikayetlerin bir kaçı da boş şikayette adam sabah girmiyorlar akşam topluca giriyorlar yazmış istedikleri gibi girebilirler bence boş bir muhabbet yüzüne OOC kavga çıkıyor.

#12 - 27.02.2020 19:18
tamam beyler dmci birliğini savunabilirsiniz problem yok

Flexmanx ortak nezakete davet ediyorum.

#13 - 27.02.2020 20:22
@Flexmanx lütfen kafanıza göre şikayet kitlemeyin buna siz karar vermeyin, bırakın biz yapalım...

#14 - 27.02.2020 20:22
Savunmayı olabildigince kısa yazacağım.
-Size sıkılan konunun savunmasını Birlik liderimiz daha önceki bir şikayette yaptı diye hatırlıyorum. Olayda bende vardım ve siz şuan bu olayın size karşı yapılan bir DM olduğunu düşünüyorsunuz.
- @Flexmanx Kendi ağızınızla role izin verdigimi söylemişsiniz, Madem bu olayı DM olarak düşünüyordunuz neden o zamanda şikayet açmak yerine benimle anlaşmalı rol yaptınız? Ben cevabını en sonda vereceğim. Videoda gördügünüz gibi Şahısların aracıyla Benim aracımın arasındaki Hız farkı herkesin gözü önünde, Lastik patlak olsa dahi yavaş sürüp "ANLAŞTIĞIMIZ" gibi role uydum. Görsel;

- Ve birligimiz adına açılan şikayetlerin "Haklı bulunduk" Linklerini göstererek şikayete kanıt sağlayamazsın. Ben de senin adına 20 tane şikayet açayım, Haklanmış olmana rağmen sebeb göstereyim mantıklı mı sence ?

-Son olarak arkadaşın neden bu şikayeti açtığını hemen buraya SS olarak bırakayım.

Arkadaş bana Jenn'e iletmek istediği mesajda Kişi başı 10bin toplam 40bin dolar kan parası istediğini söyledi, Jenn'de bunu red etti fakat IC haber vermedim. Aradan zaman geçti ve o parayı alamadığı için IC olaydan çıldırıp işi bu ratteler kadar taşımız.

Kişinin durmadan bana bu rolü Jenn karakterine açıklamam için PM den Flood ettiginin kanıtı

Teşekkürler.

#15 - 27.02.2020 20:29
Videoları istedikleri gibi atarlar, buna şöyle bir örnek vereyim; benim karakterim istenmeyen bir rolde suçlu değilken tamamen o sokakta olduğum için kaçırıldı ve fotoğrafları deepwebde yayınlandı, buna herhangi bir şey yapamayız. Sizi ortak nezakete davet ediyorum. @Flexmanx adlı forum kullanıcısının karakteri Ortak Nezaketten dolayı cezalandırılmış, şikayet kapatılmıştır. Rollerin DM olduğunu düşünüyorsanız DM hakkında şikayet açabilirsiniz, videoların yüklenmesinde problem yok.