Savunmayı olabildigince kısa yazacağım.
-Size sıkılan konunun savunmasını Birlik liderimiz daha önceki bir şikayette yaptı diye hatırlıyorum. Olayda bende vardım ve siz şuan bu olayın size karşı yapılan bir DM olduğunu düşünüyorsunuz.
-
@Flexmanx Kendi ağızınızla role izin verdigimi söylemişsiniz, Madem bu olayı DM olarak düşünüyordunuz neden o zamanda şikayet açmak yerine benimle anlaşmalı rol yaptınız? Ben cevabını en sonda vereceğim. Videoda gördügünüz gibi Şahısların aracıyla Benim aracımın arasındaki Hız farkı herkesin gözü önünde, Lastik patlak olsa dahi yavaş sürüp "ANLAŞTIĞIMIZ" gibi role uydum. Görsel;

- Ve birligimiz adına açılan şikayetlerin "Haklı bulunduk" Linklerini göstererek şikayete kanıt sağlayamazsın. Ben de senin adına 20 tane şikayet açayım, Haklanmış olmana rağmen sebeb göstereyim mantıklı mı sence ?
-Son olarak arkadaşın neden bu şikayeti açtığını hemen buraya SS olarak bırakayım.

Arkadaş bana Jenn'e iletmek istediği mesajda Kişi başı 10bin toplam 40bin dolar kan parası istediğini söyledi, Jenn'de bunu red etti fakat IC haber vermedim. Aradan zaman geçti ve o parayı alamadığı için IC olaydan çıldırıp işi bu ratteler kadar taşımız.
Kişinin durmadan bana bu rolü Jenn karakterine açıklamam için PM den Flood ettiginin kanıtı

Teşekkürler.