Konu: [25.02.2020] Martin_Kanvers, Chris_Wilber  (Okunma sayısı 308 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.02.2020 23:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martin Kanvers, Chris Wilber @Elvi$ @midnightlord
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.02.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NON-RP, yaralıyken kodeslere atıldım.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @Badu tarafından çekildim ve role devam edileceği söylendi. Devam ettim ve normal olarak yakalandım. Vurulduğum için bir tedavi görmedim, direk kodeslere atıldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 26.02.2020 16:21
Merhabalar iyi forumlar herkese, olayda bir bilgim yok çevre güvenliğiyle uğraştım ve araca binip birini bizim araca bindirdiler departmana diye telsiz verdi Chris Wilber sonrasında kişiyi sevk ettikten sonra Chris Wilber'a bu /blerden sonra kişinin hiç tedavi rolü yapılmadı mı hemen buraya neden getirildi gibi sorular sordum ve Chris Wilberda ilk yardımı yapıldı Robert Larkin söylediği için getirdik dedi eğer böyle bir şey demeseydi kişiyi çıkartıp ASGH'e götürecektim benim kontrolüm altında o ihbar gerçekleşmedi veya o verilen emir vesaire.Dediğim gibi olay benim kontrolüm altında gerçekleşseydi zaten böyle bir rol uygulamazdım Chris Wilber'ın Robert Larkin'in emriyle böyle bir şey yaptığı için ben de bu emire uydum.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 26.02.2020 23:23 Elvi$ »

#2 - 26.02.2020 17:16
Karakteriniz vurulduktan sonra üst rütbeli memurlardan gelen emir sadece kelepçelenip araca alınmanızdı. Binadan yaralı bir halde kelepçelenip apar topar çıkarıldınız. Daha sonra tekrar tedaviniz yapılmadan sorgu odasına götürülmeniz emri geldi ve bunun üzerine direkt sorgu odasına götürüldünüz. Adıma bir şikayet açılmış ve bunun için savunmamı yapıyorum. Olay ile ilgili bir bilgim yok, bize teslim edilen bir şüpheliydiniz sadece. Elvi$'in yüklediği resim ile bu dediklerim gayet desteklenebilir.

#3 - 26.02.2020 23:11
İsmim geçildiği için savunma yapmam söylendi.

Ne kadar ben gözaltına alın demiş olmama rağmen  -ki ben sgt'den gelen tahliye emrini ordaki memurlara aktarıyorum- , EMS çağrılmaması bir hataydı. EMS çağrılmış olsa bile o olay sırasında Percy Miller'in EMS çağrısına yanıt veren bir doktor - emt olmadığı için tedavi rolü uygulayamayacaktınız, fast rp geçilecekti.
Burda yapılan tek ihlal fast rp için izninizin alınmamış olmasıdır.

#4 - 26.02.2020 23:47
İsmim geçildiği için savunma yapmam söylendi.

Ne kadar ben gözaltına alın demiş olmama rağmen  -ki ben sgt'den gelen tahliye emrini ordaki memurlara aktarıyorum- , EMS çağrılmaması bir hataydı. EMS çağrılmış olsa bile o olay sırasında Percy Miller'in EMS çağrısına yanıt veren bir doktor - emt olmadığı için tedavi rolü uygulayamayacaktınız, fast rp geçilecekti.
Burda yapılan tek ihlal fast rp için izninizin alınmamış olmasıdır.

Benim için bu açıklama yeterli, şikayet geri çekildi.