Konu: Yalnız ve Yalnzca Roleplay Kampanyası  (Okunma sayısı 217 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.05.2020 20:47
Arkadaşlar her şeye şikayet açmaktan acilen vazgeçmeliyiz. Konu oluştururken harcadığınız onca emek ve zamana yazık. Gelin sadece roleplay yapalım. Büyük kusur/hata varsa tabii ki şikayetçi olun ama her şeyi şikayet ediyorsunuz

Dayak yemek, vurulmak = aşağılanmak değildir, ezilmek değildir. Bunun yanı sıra, dayak yediğiniz veya vurulduğunuzda bunu REVENGE rolleri takip edecek diye kaide yok, bu durumu kabullenmek de roleplay, dayak yemek de roleplay, vurulmak da roleplay. Siz bunları aşağılanmak olarak görüyorsunuz, birçok kişi böyle bakıyor, acilen bu aşağılık kompleksinden çıkmalıyız arkadaşlar.

Benim birçok karakterim dayak da yedi, vuruldu da. Bunlar roleplay arkadaşlar, gelin yalnız ve yalnızca roleplay yapalım, her şey IG'de kalsın, karakterinizle bütünleşin ve sınırlarını çizin karakterinizin, tepkilerinizi de buna göre yansıtın. Roleplay demek üstünlük kurmak demek değildir, roleplay demek roleplay demektir. Her hareket roleplay'e girmektedir. Geçen gün birisiyle denk geldim, aracıma çarptı non-rp sürüş yaparak, role devam ediyorum haliyle, indim araca bakıyorum "Kaza rolünden önemli rolüm var" diye PM aldım. Kaza rolünden önemli rol mü? Rollerin daha önemlisi veya daha önemsizi yoktur arkadaşlar. Gerçekte dünyanın en önemli buluşmasına giderken de kaza yapabilir, her şey alt-üst olabilir. Bu şekilde hayat doğaçlamadan ibarettir, roleplay'in güzelliği de budur.

Yalnız ve yalnızca roleplay yapalım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 09.05.2020 21:15
Uzun zamandır şu tarz konular açılıyor ve konuşmak istemiyorum bu tarz konular hakkında. Ancak artık fikrimi sunmak istiyorum.
Buraya 100 kişi bağırıp çağırıp kendilerini yırtsa da roleplay oynayan kişilerin çoğu IC karakterini değil, bir nevi OOC karakterini yönetiyor
ya da yönetmeye devam edecek ki bunu yalanlamayacak tek kişiler
"yalnız ve yalnızca roleplay" diyerek bu tarz durumlardan rahatsız olacak kişilerdir.
Her roleplay sunucusunda olduğu gibi burada da kompleksli insanlar oluyor ve olmaya da devam edecek.
Siz/biz her ne kadar uyarsak da, her ne kadar bu durumdan hoşlanmasak da bunlar olacak.
Herkes Tanrı rolü peşinde, kimse de bu konuda müdahale edemez. İnsanların kendisini dizginlemesi lazım.

Üzgünüm ama her şey bundan ibaret. ¯\_(ツ)_/¯
« Son Düzenleme: 09.05.2020 23:32 idcwur »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 10.05.2020 00:23
Nesli Tükenen ve Tüketenler (Pazar - Saat: 21:30)

-National Geographic

@vatansever Şaka bir yana, bu samp ortamından ara ara soğumamın en büyük nedeni "eğlenmek için" oyuna harcadığımız zaman kadar OOC münakaşalara da zaman harcamak gereğinin yoruculuğu ve amaçsızlığı oldu. Onca zaman oluşum yönetmekten ziyade, mantık çerçevesinde karakterinin dayak yemesinden, birileri tarafından kontrol edilmekten ve fear rp yapmanın ne kadar zevkli olduğunu tekrar hatırladığım şu dönemde neden hala bu sebeplerle şikayetler var akıl sır ermiyor. Seni öyle anlıyorum ki...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok