Konu: [22.02.2020] Toplu şikayet @bakhtiyar @dayı @Callazo  (Okunma sayısı 655 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 23.02.2020 01:28
o rolde Vasil'le IC&OOC alakamız yok.

#11 - 23.02.2020 01:31
Vasil isimli roleplayer ile bir alakamız yoktur birlik sayfamıza girip bakabilirsiniz.. diğerleri içinde lütfen boş iddalarda bulunmayin kanıt varsa atın yoksa log kontrolü isteyin..
« Son Düzenleme: 23.02.2020 12:16 atay »

#12 - 23.02.2020 02:22
Santiago_Canizeres 54.cadde'ye gelip aracımızın aynasını kırdığına dair bir kanıt.

#13 - 23.02.2020 10:40
@dayı RK yapmış demişsin @dayı'nın karakter adı Juan Callazo dün 23:15 civarında seni vuran ise Matias Vasquez, sslerde adım geçtiği için yorum yaptım rklik bir durum olmadığını düşünüyorum.

#14 - 23.02.2020 11:03
Sanırım terörist rolü yapıyorsunuz,
ss'te görüldüğü gibi bana kafa atıyorsunuz bende kalkıp yumruk atıyorum ardından kaçıyorum ve siz bana silahınızla ateş açıyorsunuz.
RK yapmışsın demişsin, seni vuran ben değil Matias zaten bunu kendin göstermişsin.
« Son Düzenleme: 23.02.2020 11:06 dayı »

#15 - 23.02.2020 11:18
Öncelikle selamlar, dün akşam saatlerinde evimden dışarı çıktım. "Orospu çocuğu cluckin." buraya bak dediler, bende "buyrun beyler" dedim. "Saygınlık gösteriyorum" bana saygıyla geliniz dedim." Sen kimsin orospu çocuğu dediler, yumruk attılar." "Bir saat sonra geleceğiz." dediler, tamam dedim. Ne için geleceksiniz?" dediğimde " Haraç için geleceğiz, burası bizim sokağımız orospu çocuğu." dediler. Giancarlo_Casso karakteri @ClasTera olaya başından sonuna kadar şahitlik etti. Juan_Callazo karakterine ateş ettiler. Ek olarak sebepsiz ateş diye belirtmişler. Sokağımızda Bojidar_Dachev'n aracına ateş açtılar. Juan Callazo'u vurdular, biz onları vurunca sebepsiz ateş oluyorsa önünüzde patron çekmemiz gerekmiyor arkadaşlar. PM' kanalından Gabriel'a sorduğumda " Halbuki araç çalma olayı yok, biz öylesine tartışma çıkartmak için geldik." dedi bana. Buradan da DM arayışı belli oluyor, herkese teşekkürler. Savunmam bu kadar.

#16 - 23.02.2020 11:53
Sanırım terörist rolü yapıyorsunuz,
ss'te görüldüğü gibi bana kafa atıyorsunuz bende kalkıp yumruk atıyorum ardından kaçıyorum ve siz bana silahınızla ateş açıyorsunuz.
RK yapmışsın demişsin, seni vuran ben değil Matias zaten bunu kendin göstermişsin.
Orada 4 kisiyiz Fear RP uygulayacağına küfürler ediyorsun fiziksel olarak hasar alıyosun ama hala Fear RP yapcağına saldırmaya çalışıyorsun bizde silahlarımızı çekip vuruyoruz.. Ondan sonra RK ihlalide adamına intikamını alman için "Vur şunu" yazıyosun adamın sıkıyor önenmli olan senin vurman değil.. En basitinden Revenge Killing'in çevirisine baksan zaten şu savunmayı atmazsın..
« Son Düzenleme: 23.02.2020 12:06 atay »

#17 - 23.02.2020 12:02
Öncelikle selamlar, dün akşam saatlerinde evimden dışarı çıktım. "Orospu çocuğu cluckin." buraya bak dediler, bende "buyrun beyler" dedim. "Saygınlık gösteriyorum" bana saygıyla geliniz dedim." Sen kimsin orospu çocuğu dediler, yumruk attılar." "Bir saat sonra geleceğiz." dediler, tamam dedim. Ne için geleceksiniz?" dediğimde " Haraç için geleceğiz, burası bizim sokağımız orospu çocuğu." dediler. Giancarlo_Casso karakteri @ClasTera olaya başından sonuna kadar şahitlik etti. Juan_Callazo karakterine ateş ettiler. Ek olarak sebepsiz ateş diye belirtmişler. Sokağımızda Bojidar_Dachev'n aracına ateş açtılar. Juan Callazo'u vurdular, biz onları vurunca sebepsiz ateş oluyorsa önünüzde patron çekmemiz gerekmiyor arkadaşlar. PM' kanalından Gabriel'a sorduğumda " Halbuki araç çalma olayı yok, biz öylesine tartışma çıkartmak için geldik." dedi bana. Buradan da DM arayışı belli oluyor, herkese teşekkürler. Savunmam bu kadar.

Kendi ağzınla demişin birlik kuralı ihlali yaptığınız teker teker dediklerini çürüteceğim..

1-) Juan_Callazo karakterine sıkmayacaktık geliyo 4'e tek agresif rol yaparak (Fear RP ihlali) küfürler yağdırdı ve yumruklar savurdu hepsi şikayet kanıtlarımda mevcut.

2-) Kendi ağzınla söylüyorsun birlik adamımı vurmuşlar biz onları vurunca suç oluyor demişin..Burada birlik kuralı ihlali devreye giriyior, yetkili kişi şahısın birliğindeki adamı RK'lıyoruz gelip intikam almak için sıkıyorlar.. Halbuki videolarımda bulunan yerde biz agresif rol yapmadan sadece motorlu kişi Santiago için konuşmaya gelirken Gabriel_Cortez birlik liderimiz hiçbirşey yazmadan geliyor o sırada David_Galeno eve girip silahını alıp dışarı çıktığında ise emote vermeden role girmeden sıkmaya başlıyor.. Bizde sürekli roleplay kuralına uyarak karşılık veriyoruz ve kural ihlalerinin kanıtını alıyorum.. Rolde polisler geliyor silahlarımızı alıyor ve jail atıyor.. Yani şu şikayetçi olduğum şahıslar bu ihlalleri yapmasa bu rol buraya dönmezdi o yüzden silahlarımızın geri iadesini istiyorum ve şahısların gerekli cezaları almasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 23.02.2020 12:17 atay »

#18 - 23.02.2020 12:19
emote için savunma yapayım bari. eve girdiğimde evin envanterinden silah aldığım için silah direkt olarak elime geliyor, sırtıma falan gitse tamam emote veririm de, silah elimde olduğu için emote verme gereği duymuyorum. çünkü, eve girip ek olarak bir komut yazıyorum, /ev > ev envanter > eşya gibi. eğer silah elime yerine sırtıma falan gitseydi emote veririrdim, benlik bir şey değil bu sistem böyle ayarlanmış.
dm konusunda ise, hood bölgeme kadar geliyorsunuz, benden haraç istiyorsunuz, daha öncesinde evime ateş açıyorsunuz, adamlarıma sıkıyorsunuz, küfür ediyorsunuz, aşağılıyorsunuz, bir şey yok ben ateş edince dm mi? ne hakla mekanıma kadar gelip benden haraç isteyebiliyorsunuz? siz 54. sokakta rol yapıyorsunuz, ben nerede rol yapıyorum arada bayabir mesafe var. neymiş evde oturmak için para ödeyecekmişim? yok öyle bir dünya

#19 - 23.02.2020 12:41
Savunmalar ve şikayet içeriği bir biri ile çelişiyor.

Juan karakterinin burada RK yaptığını söylüyorsunuz, videoda sizi öldüren her kimse ismi dahi görünmüyor.

Yaptığınız rol başlıca saçmalık. 4 kişi gidip üstünlük kurmaya çalışmak ne demek? 24 saatini yeni doldurmuş bir yapılanmasınız. İlk rolünüzde başka yapılanmalara haraç kesme rolü mü yapıyorsunuz? Sayınız fazla diye? Öncesinde hangi sunucularda vakit geçirdiniz, kurallarına hakim oldunuz tam emin değilim ama Vice Roleplay'da işleyiş çok farklı. Kurallar ve işleyiş hakkından bilgi edinmeden önce daha fazla bu tür rollere girişmeyin.

Şikayet yetersiz kanıt sebebiyle kapatıldı. Video kayıtlarını kesmeden yeni şikayet açabilirsiniz.

@bakhtiyar Ciddiyetsiz şikayet savunmalarınızdan ötürü forum uyarısı aldınız.