Konu: [16.2.2020] Toplu Şikayet.  (Okunma sayısı 535 defa)

#20 - 16.02.2020 19:20
@Deleo666 sorunu DC üzerinden yanıtlayayım istiyorsan daha fazla mesaj kalabalığı olmasın ilgilenirler. cumali abi#1163

#21 - 16.02.2020 19:21
Tehdit etmedim demeniz üzerine gelen tehdit görüntüleri cuk diye oturdu tam olarak yazdıklarınıza. Dalga geçer gibi kişilerin önünde gitar çalıp, üstüne "BURANIN TANRISI BENİM." üslubunu sürdürürseniz böyle rollere daha çok maruz kalırsınız. Fear-RP ihlali yaptığınız bal gibi orttada, şikayetten bir şey çıkmayacaktır. Yetkili kararı.

Ya okuyamıyorsunuz ya da algılamıyorsunuz "BURANIN TANRISI BENİM" diye bir şey yok ortada şunu bi aklına sokar mısın? Bu cesaret sana nereden geliyor tanrı mısın? Dediği için güzel arkadaşın ben de Tanrı benim dedim. Karakterimin akıl sağlığı sizinkilerinkine eşdeğer olmak zorunda da değil. Böyle rollere maaruz kalmamak için de yapılacak şey çok basit. Böyle bir DM topluluğunu görmezden gelmek.

Niye bir anda agresifleşiyorsun, oldu mu şimdi? DM Topluluğu demek, DM topluluğu olsaydık, orada "Geç, içeri, otur." üstüne "Burada sıkarsanız affetmem" lafını duyup, sana orada nefes aldırtmazdık. İnsanlar ne kadar alttan alırsa alsın, hep üstüne-üstüne gelip durdunuz. Bunları çekmeniz size müstehak diye düşünüyorum, bu rolde ve de bundan sonra bizimle devam edeceğiniz rollerde. Konuşup, kapatmak için içeri gelmemize rağmen gidip OOC olarak gururunuza yediremeyip karakterinizi yüceltip durdunuz, Fear-RP ihlali yaptınız sanki karşınızda iki kişi var gibi. Bu rolleri görüp, gururunuza yediremeyip üstüne bir de /b bölüp "Burası, ortak rol bölgesi ama yaaaa." diyip durdunuz. /b bölen birisi varsa burada o da sizsiniz. Merak etmeyin, yetkililer kanıt bazlı ilerliyor. İnsanları durduk yere "DM'ci" diye yaftalamanız akıl karı değil. Umarım şu üslubunuzdan ötürü ceza alırsınız. Tebrik ediyorum sizi.

Nefes aldırmazdık diyip zaten söylediklerinin hepsini yapman da ayrı bi trajikomik. Konuyu kilitliyorum sorularınızı DC'den atın gerekli ekran görüntüleriyle hepsini bir bir cevaplamaktan çekinmem.

#22 - 16.02.2020 22:47
İnceliyoruz.

#23 - 21.02.2020 12:17
Ekran görüntülerini ve savunmaları inceledim. Yeterli görmediğim için log kontrolü ile role hakim olabildim:

Role dahil olan hemen hemen herkes, /b kullanmış. Bu seferlik sadece uyarıyorum, bir dahaki sefere çok ciddi cezalar alabilirsiniz. Rolde bir problem varsa, /b kullanmak yerine oyuncu şikayeti oluşturun. 

Aşama sistemi askıya alınmış olsa da, bölge onaylı statüsüne sahip olmayan birliklerin savaş açması/savaşa dahil olması yasak. İlgili konuda bunu ayrıca belirtmediğimiz için, kafa karışıklığına yol açmış. Tüm birlik liderlerini konu hakkında bilgilendirdim, bu süreçten sonra kural olduğu gibi geçerli.

DM konusunda bir problem göremedim. Karşılıklı tartışmalar olmuş, iş tehdit düzeyine kadar çıkmış. Dwayne Lamar ( @Deleo666 ) Shinichi Okazaki ( @aerobuu ) karakterlerini ayrıca bu konuda uyarıyorum.

Küçük İtalya gibi, aktif rol ortamına dönmüş bir alanda çatışmak akıllıca değil. Olaya zaten rol esnasında müdahale etmiştim, ayrıca buradan ceza vermeyeceğim. Hile konusunda, Shaiming Tsao karakteri zaten yasaklı.