Konu: [07.02.2020] Daniel_Kalapatirov GBİ ve Hatalı emote  (Okunma sayısı 358 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.02.2020 19:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel_Kalapatirov @ghostrider
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @PauseBreaker  @stitch
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.02.2020. Saat 18.52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBI ve hatalı emote
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi Ocean otelinin önünde trafik çevirmesi yapıyordum ve kişi bir anda SS'de görüldüğü gibi emote vererek araçtan iniyor ve bana ateş ediyor. Kişi güvenli bölgede bana ateş ediyor ve düzgün bir emote ile bana ateş etmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 07.02.2020 19:18
Üzerimde silah var, güvenlik güçleri gereği arama yapıyorsunuz. Düşünürsen silahım var, ne yapacağım bekleyecek miyim? Bende sıktım. Robot değilim, durayım. Hatalı emote falan da yok, silahıyla iner diye emote verdim. İki saat orada rol yapmaya çalışsam gelip inip benden önce davaranacaksın.

#2 - 07.02.2020 19:25
Üzerimde silah var, güvenlik güçleri gereği arama yapıyorsunuz. Düşünürsen silahım var, ne yapacağım bekleyecek miyim? Bende sıktım. Robot değilim, durayım. Hatalı emote falan da yok, silahıyla iner diye emote verdim. İki saat orada rol yapmaya çalışsam gelip inip benden önce davaranacaksın.
Birincisi güvenli bölgede ateş edemezsin. İkincisi sunucu kuralları, 15'inci kuralı okursan eğer orada ateş etme emotesi vermen gerektiği yazıyor. Üçüncüsü burası bir rol sunucusu neden iki saat rol yapmaya çalışıyorum gibi ifadeler kullandığını anlamadım? Silahın ile düzgün emote vermen gerekiyor.

#3 - 07.02.2020 19:25
Diyeceklerim bu kadar. Ben admin kararını bekliyorum.

#4 - 07.02.2020 19:34
Birincisi güvenli bölgede ateş edemezsin. İkincisi sunucu kuralları, 15'inci kuralı okursan eğer orada ateş etme emotesi vermen gerektiği yazıyor. Üçüncüsü burası bir rol sunucusu neden iki saat rol yapmaya çalışıyorum gibi ifadeler kullandığını anlamadım? Silahın ile düzgün emote vermen gerekiyor.
,
Güvenli bölgeden gerekli cezayı alabilirim fakat emotede bir şey yok.

#5 - 07.02.2020 19:39
 Hayır, oyun kurallarında ateş etme emotesi vermen gerektiği yazıyor. Sen ise bunu vermedin.

#6 - 07.02.2020 19:39
Orada iki kişi var, birisi beni durduran sen. Diğeri ise durdurulan ben, yani bunu anlamamak ne kadar zor olabilir arkadaşım? Rica ediyorum düzgün şekilde cevap verir misin?

#7 - 07.02.2020 19:41
Orada iki kişi var, birisi beni durduran sen. Diğeri ise durdurulan ben, yani bunu anlamamak ne kadar zor olabilir arkadaşım? Rica ediyorum düzgün şekilde cevap verir misin?
Düzgün bir şekilde cevap veriyorum ben zaten. Senin oyun kurallarına hakim olmaman neden benim oyun zevkimi mahvediyor peki bunu bana cevaplar mısın? Ben kendimi düzgün bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyor ve yönetici kararını bekliyorum.

#8 - 07.02.2020 22:25
Daniel_Kalapatirov güvenli bölge kurallarını ihlal ettiği için cezalandırılacak.