Dimitri 1994 2 Aralık ta doğmuştur. Dimitri 8 yaşındayken ailesi psikolojik sorunları olduğunu fark ederler. Ailesi Dimitriyle yakın olmaya çalışsa da Dimitri ailesini hiç takmayıp odasına kapanmaktaydı. Dimitri okul hayatında çok büyük sıkıntılar çekti. Okulda Dimitri ye herkes deli demekteydi. Dimitir bu duruma çok sinirlenip onlara zarar vermeye çalışıyordu. Dimitri 19 yaşına geldiği zaman babasına ben doktora gitmek istemiyorum artık dedi fakat babası onu genede göndermek istedi. Dimitri babasına çok sinirlenmişti.Mutfaktan bir bıçak alıp BEN DELİ DEĞİLİM diye bağırıp babasını ve annesini öldürmüştür. Dimitri anne ve babasını arka bahçelerine gömmüştür. Fakat kardeşi eve geldiğinde eli bıçaklı ve kanlı bir şekilde abisini görmüştür ve hemen kaçıp polise gitmiştir. Dimitri pasaportunu alıp oradan kaçmıştır. Daha arama emri çıkmadan şehir dışana çıkmıştır. Orada kendine yeni arkadaşlar edinip yeni bir kimlik çıkarttırmıştır. O artık Dimitri değil Andrey Anton dur.
KİŞİSEL BİLGİLER: Adı: Andrey Soyadı: Anton Doğum Yeri: Rusya Doğum Tarihi: 2/12/1994
FİZİKSEL BİLGİLER: Boy: 1.76 Kilo:78 Saç Rengi: Kahverengi Göz Rengi: Kahverengi
https://hizliresim.com/7BLbWN