03.02.2020 saat 03:30 ile 04:30 arasında Vice Sahili'nde, Manifesto'nun karakteri olan "Dick_Hendricks" ile bir role girdik. Manifesto ile girdiğimiz rol öncesinde, sahilde aracımızda otururken Manifesto'nun arkadaşı olduğunu düşündüğümüz bir kişi aracımıza gelip: "Dick'i öldürme planları mı kuruyorsunuz?" gibisinden şeyler söyledi, ben de: "Bu seni ilgilendirmez, çocuklarla uğraşacak vaktim olursa bir gün seninle de uğraşırım" dedim. Ardından sahili terk ettik. Bir süre sonra tekrardan sahile geldik ve araçta oturuyorduk. Dick_Hendrick, "Sikince tanrı diyorlar, sikeceğim" diye bize laf attı. Aldırış etmedik, ardından bize bağırarak "Burayı terk edin sorun istemiyoruz" dedi, ben de araçtan indim ve "biz de sorun istemiyoruz" dedim. "Eğer bize bulaşırsanız siz zararlı çıkarsınız" dedim. Ardından, "5000 kilometrelik sahilde bir burası var vb." gibi şeyler söylemeye başladı. Sonrasında anlaşmak için yanına çağırdı, ben de gittim. Bana "sorun istemiyoruz, anlaşalım" gibi şeyler söyleyince ben de yumuşayıp anlaşma tarafına geçtim, sonra bir anda Dick_Hendricks bana saldırmaya başladı,ben de o an bıçağımı çekip ona bir kere bıçak darbesi vurdum. O ise Refuse RP yaparak hiçbirşey olmamış gibi bizi dövmeye devam etti. Şahıs yönetici olmasına rağmen GBİ (Güvenli Bölge İhlali) ve Refuse RP yaptı. Ayrıca, yönetici olduğu için de kendine gücü basmış, bir yumrukta bizi uzaya gönderdi sağolsun. Ardından kişi /do'dan sormadan bana kalıcı hasar izni verdi. Arkadaşım ve ben itiraz edince de, "Yönetici olarak ben izin verdim, ya ölüm ya kalıcı hasar" dedi. Ben de bu yapılanın haksızlık olduğunu düşündüm ve şöyle dedim; "Bravo, cidden bravo.". O ise bana cevap bile vermeden şunu yaptı; "CK" sebebiyle sunucudan yasaklama. Benim asıl şikayetim, Manifesto'nun dışında, onun karakteri olan "Dick_Hendricks"e, çünkü hem agresif roller sergiliyor hem Refuse RP hem de GBİ yapıyor. Karakterin cezalandırılmasını istiyorum.