Kişiler Billy karakterinden önce gelip Çin yemekleri hakkında konuştu,yemek istediklerini söyledi,noodle sevdiklerini söyledi.
Jiang karakteri "Kapalayız,sizi sonra ağırlayalım"Dedi, üstelediler ve o sırada Billy Geldi,mekanda konuşuldu.
Ss leri atmadan önce Şuraya bir şikayet Linki bırakacağım.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=4709.0Bu arkadaşların oyunu oynama amacı;milleti Boş ve gereksiz sebeblerden dolayı vurup,arkada kahkahalarla eğlenmektir. Oyundan zevk aldıkları tek şey
"Huh, adamım ne diyorsun sen ha ?
*Silahını çeker
Geber adamım Huh"
Budur.

Yukarıdaki Ss'de şahıslar benim oluşumumdan üst bir şahısa hakaret,igneleyici konuştuğu için İNSAN gibi çıkarmaya çalışıyorum.O kadar ağır konuştuktan sonra seni yakaca paca döve pataklaya atabilirdim oradan.MEKANDAN ÇIKIN demek elindeki silahla SİZDEN KAT KAT FAZLA olan kişilere silah sıkacagınız anlamına gelmiyor.TANRI rolü yapmıyorsan orada o kadar kişi varken FEAR yapıp,bırak silah çekmeyi aşşagılamadan bile korkman gerekirdi,
Ama bir dakika ya,Önceki karakterinizde nasılsa bir baskın atıp silahlarımızı kaptırmamıza sebeb olmuştunuz değil mi ? ben burayı unutmuşum bak buradan da bir MİX çıktı.
ŞAHISLAR ÖNCEKİ KARAKTERLERİNDE GİRDİKLERİ ÇATIŞMADAN SİLAHLARIMIZI KAPTIRDIĞIMIZI BİLİP,BU KADAR KİŞİYE KARŞI BU KADAR RAHAT(Rahat kelimesi düzenlemeyele eklendi) SİLAH ÇEKMİŞLERDİR. Burada sağlam bir mix var.

---------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

İlk ss le buradaki ss e dikkatli bakın lütfen, sanki aynı anda çekilmiş değil mi ?
Sağ alttaki saat dışında, nedir bu kin kardeşim ? Bir kere vurdun düşürdün ikinciyi vurma sebebin ne ? Karakterin yeni mermi imaletti de onu mu deniyorsun ?
Kimse kusura bakmasın,ben haftanın 2-3 günü işim geregi şehir dışında olan birisiyim,buraya gelip 3-4 saatligine kafamı dağıtmak için rol yapıyorum.işimin stresinden biraz uzaklaşmak istiyorum. Siz sırf elinizde SİLAH var diye ben her eve geldigimde oyuna girip yaralı rolü yapmak zorunda değilim!
Önceki karakterlerinizde de kinliydiniz, burada da.
Eski şikayet linkini yukarıya bıraktım,oradan da olayları bağdaştırıp LÜTFEN gerekli bir karara varın.Teşekkürler
Söyliyeceklerim bu kadar.