Konu: [24.01.2020 - Kevin Joe] NON RP, Retarted RP  (Okunma sayısı 132 defa)

#0 - 24.01.2020 16:34
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kevin_Jo @#Elmin
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.01.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non RP, Retarted RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yeni açacağımız Vladic gece kulübü için eleman reklamı vermiştim, Kevin Jo isimli karakter beni arayıp görüşmek istediğini söyledi. Kendisini mekana davet ettim ve gelince içeri geçip iş görüşmesine başladık. Kevin Jo isimli karakter gördüğünüz gibi isminden de anlaşılacağı üzere siyahi ve çeteci tipli bir karakter, ben ise Sırp bir mafya lideri rolü yürütüyorum. Karakter ile iş görüşmesi olumsuz geçti ve kendisi söylediğim pozisyonları ve ücreti beğenmeyerek çıktı, karakterim bunun üzerine sinirlenip Sırpça küfür etti. Bir süre sonra Kevin Jo karakteri beni arayıp Sırpça bildiğini söyledi ve mafya yöneten karakterimi tehtid ederek Non RP yapmış oldu. Kevin Jo karakterinin nasıl bir geçmişi oldu da Doğu Avrupa ülkesi olan Sırbistanın dilini öğrenip ettiğim küfürü anladı? Kendisi çeteci tipli Kevin Jo isimli bir karakter yönetip bütün dilleri bildiğini iddia ediyor sanırsam. Yaptığının tamamen OOC hırs olduğunu düşünüyorum, kendisiyle OOC anlaşmak istedim fakat anlaşmaya gelmedi ve ben de şikayet açmak zorunda kaldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

[15:53:34] Borislav Vladic: Olabilir, fakat ücrette oynamalar yaşanabilir çünkü sizin gibi güvenlik olmak isteyen çok kişi var.

[15:53:43] Borislav Vladic: Personel açığımızda yok.

[15:54:02] Kevin Jo: Beni herkesle bir tutmayın, lütfen.

[15:54:10] Borislav Vladic: Sizi diğerlerinden ayıran nedir peki?

[15:54:18] Kevin Jo: Tecrübe.

[15:54:24] Borislav Vladic: Nerede çalıştınız?

[15:54:56] Kevin Jo: Nerede çalıştığımı söyleyecek kadar tanımıyorum sizi.

[15:55:08] Kevin Jo: Ama tecrübeli olduğumu söyleyebilirim.

[15:55:17] Borislav Vladic: Ben de sizi iş yerime alıcak kadar tanımıyorum, burada iş yapıyoruz bayım.

[15:55:42] Kevin Jo: İş yerinizde sadece çalışacağım, bay Vladik.

[15:56:04] Borislav Vladic: Güvenlik olmak istediğinizi söylediniz, tecrübem var dediniz bende nerede olduğunu soruyorum.

[15:56:25] Kevin Jo: Özel koruma olarak çalıştım.

[15:56:34] * Borislav Vladic adamın kılı kıyafetine bakınır.

[15:56:51] Kevin Jo: Tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük birisinin, güvenliğini sağladım mesela.

[15:57:03] Borislav Vladic: Pekala, $1500 dolara anlaşmak isterseniz bu akşam gelin.

[15:57:12] * Kevin Jo Vladic'in gözlerine odaklanır.

[15:57:22] Kevin Jo: Başarılar, hayatınızda.

[15:57:26] Borislav Vladic: Size de.

[15:57:30] Borislav Vladic: (Sırpça): Amcık.

[16:01:34] Telefonu çalmaktadır. (( Borislav Vladic ))

[16:01:34] [UYARI]:{FFFFFF} Telefonunuz çalıyor! Arayan: 8714556(Bilinmiyor)

[16:01:34] [KULLANIM]:{FFFFFF} Cevap vermek için /cevapla, reddetmek için /tkapat komutunu kullanın.

[16:01:34] [YETKİLİ İŞLEM]: {FFFFFF}Allen, Rocco Civello adlı kişiyi oyundan attı. sebep: Relogin

[16:01:34] [YETKİLİ İŞLEM]: {FFFFFF}Allen, Arman Bestuzhev adlı kişiyi oyundan attı. sebep: Relogin

[16:01:34] [VC]:{FFFFFF} Karşıdaki kişi aramayı reddetti.

[16:01:34] Telefonu çalmaktadır. (( Borislav Vladic ))

[16:01:34] [UYARI]:{FFFFFF} Telefonunuz çalıyor! Arayan: 8714556(Bilinmiyor)

[16:01:34] [KULLANIM]:{FFFFFF} Cevap vermek için /cevapla, reddetmek için /tkapat komutunu kullanın.

[16:01:34] [VC]:{FFFFFF} Karşıdaki kişi aramayı reddetti.

[16:01:37] [HATA]:{FFFFFF} Aramada değilsin ya da zaten aramaya cevap vermişsin.

[16:01:45] Borislav Vladic telefonunu çıkarır ve bir arama yapar.

[16:02:01] ID: 6 - İsim: Jose Sanchez - Level: 12 - Ping: 23

[16:02:01] ID: 51 - İsim: Kevin Jo - Level: 3 - Ping: 162

[16:02:01] ID: 52 - İsim: Joseph Ventimiglia - Level: 15 - Ping: 14

[16:02:01] ID: 62 - İsim: Jordan Williams - Level: 13 - Ping: 53

[16:02:01] ID: 95 - İsim: Jovan Nikolic - Level: 3 - Ping: 14

[16:02:13] [VC]:{FFFFFF} Karşıdaki kişi telefonu açtı.

[16:02:17] (telefon) Borislav Vladic: Alo, aramışsınız.

[16:02:28] (telefon) Borislav Vladic: 

[16:02:30] (telefon) 8714556: Vladic, sırpça anlıyorum.

[16:02:42] (telefon) 8714556: Sadece bunu bil yeter.

[16:02:48] (telefon) Borislav Vladic: Sen kimi tehtid ediyorsun?

Ek açıklamalar(varsa): Kevin Jo isimli karakterin tamamen OOC hırs ile yaptığı hareket olduğunu düşünüyorum. Çeteci tipli, Kevin Jo ismine sahip birisi Sırpça öğrenip üstüne üstlük ettiğim küfür anlayarak beni arayıp tehtid etmesi Non RP ve Retarted RP'dir.

« Son Düzenleme: 24.01.2020 16:42 Rapid »

#1 - 24.01.2020 16:48
Öncelikle merhaba, Vice Roleplay ekibi.

Arkadaşı IC - OOC hiç bir şekilde tanımıyorum. Retarted-RP yapan şahıs kendisi ama bana şikayet oluşturuyor. İş görüşmesi olumsuz geçen bir yerde küfür edilmez. Zenci karakteriyle rol yapıyorum demek Sırpça öğrenemem anlamına gelmez. SS'lerde göründüğü gibi hiç bir şekilde agresif rol sergilemiyorum fakat arkadaş sırpça arkamdan küfür ediyor. Karakterimde bu küfürü duyar ve hiç birşey demeden gider Fear-RP yapıyorum binevi adamın mekanında olduğum için. Sonra uzaklaşdığımda adamı arıyorum ve Sırpça anlıyorum diyorum. Bu arada adamın mafya babası olduğunu hiç bir şekilde bilmiyorum her barı olan mafya babası olmuyor çünki. Şahıs kendisi empati yaparak tehdit ediyorsun falan diyor bende telefonumu kapatıyorum. Anlıyacağınız zenci karakterine sahip birisi başka dili öğrenemez. Ne saçma bir konudur bu. Benim karakterim istediğim şekilde canlandırıyorum. Sırpçaya meraklı bir karakter sahibiyim mesela ve sırpçayı öğrendim. Kısacası şahıs IC-OOC karıştırdığı için şikayet açdım. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=4866.0 Yediremeyip bana şikayet açmış OOC kin beslediği bes belli ortadadır. Savunmam bu kadardır. Admin kararı bekliyorum.
Saygılar #Elmin.

#2 - 24.01.2020 16:58
Öncelikle merhaba, Vice Roleplay ekibi.

Arkadaşı IC - OOC hiç bir şekilde tanımıyorum. Retarted-RP yapan şahıs kendisi ama bana şikayet oluşturuyor. İş görüşmesi olumsuz geçen bir yerde küfür edilmez. Zenci karakteriyle rol yapıyorum demek Sırpça öğrenemem anlamına gelmez. SS'lerde göründüğü gibi hiç bir şekilde agresif rol sergilemiyorum fakat arkadaş sırpça arkamdan küfür ediyor. Karakterimde bu küfürü duyar ve hiç birşey demeden gider Fear-RP yapıyorum binevi adamın mekanında olduğum için. Sonra uzaklaşdığımda adamı arıyorum ve Sırpça anlıyorum diyorum. Bu arada adamın mafya babası olduğunu hiç bir şekilde bilmiyorum her barı olan mafya babası olmuyor çünki. Şahıs kendisi empati yaparak tehdit ediyorsun falan diyor bende telefonumu kapatıyorum. Anlıyacağınız zenci karakterine sahip birisi başka dili öğrenemez. Ne saçma bir konudur bu. Benim karakterim istediğim şekilde canlandırıyorum. Sırpçaya meraklı bir karakter sahibiyim mesela ve sırpçayı öğrendim. Kısacası şahıs IC-OOC karıştırdığı için şikayet açdım. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=4866.0 Yediremeyip bana şikayet açmış OOC kin beslediği bes belli ortadadır. Savunmam bu kadardır. Admin kararı bekliyorum.
Saygılar #Elmin.
Sırf küfürü duyduğunuz için OOC hırs yaparak 5 dakikada sırpça öğrendiğiniz ortada. Size sırpça küfür ediyorum çünkü hiç bir pozisyonu beğenmeyerek kendinizi yükseltiyorsunuz ve karakteriminde hoşuna gitmiyor, bunun üzerine karakterim sinirlenip sırpça küfür ediyor. Zenci karakterler sırpça öğrenemez demiyorum fakat  Kevin Jo isimli bir karakter ile çeteci giyinimi ile nasıl bir geçmişiniz olabilir de sırpçayı öğrenmiş olabilirsiniz? Yaptığınız tamamen OOC hırs ile yedirememek ve Non RP yapmak.
Admin kararını bekliyorum, gerekli karar verilecektir. Teşekkürler.

#3 - 24.01.2020 17:20
Benim birliğim yani çetem bile yok bu adam kıyafete bakarak karakteri sorguluyor karakterim 5 dakikada öğrenmedi zaten biliyordu. Admin kararı bekleniyor.

#4 - 26.01.2020 14:13
Kevin Jo karakteri bilinen diller arasında yalnızca İngilizce konuşabiliyor olarak görünüyor. Karakterleriniz sadece doğum yerinde ve Vice'de kullanılan dilleri biliyor olarak gösterilebilir. Kevin Jo ise Amerika'da doğum yeri olarak görünüyor bu sebeple İngilizce harici bir dil biliyor rolü yapması doğru değil.

Kevin Jo, Non-RP'den ceza alacak.