Konu: [05.01.2020] Alberich_Schmid  (Okunma sayısı 324 defa)

#0 - 05.01.2020 16:38
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı :  (Alberich_Schmid @Mustafa Akbulut  )
Olaya dahil olan şahit(ler): Igor_Krienko
Tarih ve saat:15:47 - 15:49

İhlal edilen kural: (Oyun Kuralları üzerinden ilgili kural bulunmalı, direk olarak kopyala/yapıştır işlemi yapılmalı.) Yetersiz rol bilgisi
Olayı açıklayın: Igor_Krienko ile kaza yaşadık. Ambulans çağırıldı ve bu arkadaş geldi. Motordan düşüp sürüklendiğim için çiziklerin olduğunu ve şok etkisiyle sersemlediğimi role yansıttım. Her ihtimale karşı bir EMT biriminin dikkatle yanaşması, buna göre davranması gerekirken arkadaş beni sedyeye bile taşımadı. Bir de EMT birimlerinin tamamına ilk müdahalede yapılması gereken her şey öğretiliyor, her yerde bu böyledir. Bir ameliyata giremez belki ancak hastayı hastaneye kadar her halukarda hayatta tutabilecek bilgi veriliyor. Bu konuda da saçma bir rol sergileyip "Branşım değil" diyerek başkasını aramaya kalktı. Kısacası arkadaşın EMT rolleri hakkında yeterli rol bilgisine sahip olmadığını düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:

Diğer açıklamalar:
« Son Düzenleme: 05.01.2020 16:41 alkanatosman »

#1 - 05.01.2020 16:58
Ben doktor değilim Acil Servis'de çalışıyorum ve size sadece ilk yardım uygulayabilirim bu yüzden aktif olan bir doktoru aradım kendisi AFK olduğu için fast-rp geçtik hastanede.

Igor tam çağrıyı verdiğinde benim AFK kalmam gerekiyordu bu yüzden hızlı bir şekilde rolün bitmesi için çabalıyordum ve kişiye destek vererek araca bindirip sedyeye uzandırdım gereken müdaheleleri yaptım sonra hastaneye gittik ve doktor olmadığı için fast-rp geçtik.

Oyundada söylediğim gibi Doktor değilim ve bu yüzden bir doktoru aradım kendiside cevap vermedi o arada iş başında değildi.

Bu kadar savunma yeterlidir umarım.
Acil serviste çalışan personeller eğitim almıyor mu? Sadece iğne yapmayı mı biliyor? Her şeyi geçtim... Kaza geçirmiş bir hastanın kırığı olabileceği ihtimalini göze alarak minimum hareketle sedyeye alınıp bağlanması gerektiğini de mi bilmiyor?

#2 - 09.01.2020 14:26
Kişi ASGH birliğinden çıktığı için şikayet geçersiz sayıldı. İsterseniz tekrar /oyuncu şikayetleri/ bölümüne konu açabilirsiniz.