Konu: Vice PD Başvuru Süreci  (Okunma sayısı 204 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.11.2019 18:50
Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum.Bu kadar güzel bir kadronun tasarladığı güzel konsept hepimizi heyecanlandırıyor farkındayım. Burada bilgisi olanlara bir sorum olacak. PD için başvuru yapmayı planlıyorum ki bu gece yarısına kadar başvuru süresi bitiyor bildiğiniz gibi lakin karakter başvurularının hala okunmadığını görüyorum. Karakterimiz oluşmadan başvuru yapmamız mı gerekiyor acaba?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 03.11.2019 18:58
Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum.Bu kadar güzel bir kadronun tasarladığı güzel konsept hepimizi heyecanlandırıyor farkındayım. Burada bilgisi olanlara bir sorum olacak. PD için başvuru yapmayı planlıyorum ki bu gece yarısına kadar başvuru süresi bitiyor bildiğiniz gibi lakin karakter başvurularının hala okunmadığını görüyorum. Karakterimiz oluşmadan başvuru yapmamız mı gerekiyor acaba?

PD başvurusu ve karakter başvurusunu aynı anda yapabilirsiniz. PD başvurusu kabul edilen karakterlerin karakterleri daha sonra açılacak. Herhangi bir sorun yaratmıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 03.11.2019 18:59
Teşekkür ederim başvuru kısmında yeni eklenen yazıları şimdi farkettim affola kilitliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok