Konu: Rosemary Valentine - Nora Torres (Retarted-GÜÇ AŞIMI)  (Okunma sayısı 469 defa)

#10 - 23.12.2019 21:22
CK izni verdikten sonra yaptığın *Retarted RP*lerle sen de bizim oyun şevkimizi kıramazsın maalesef, kurşun yemek için her olayı denedin. Tabii, eğer Rampart, Wilshire veya Hollywood station'larında çalıştıysan seve seve eğitimini alırım

#11 - 23.12.2019 21:26
CK izni verdikten sonra yaptığın *Retarted RP*lerle sen de bizim oyun şevkimizi kıramazsın maalesef, kurşun yemek için her olayı denedin. Tabii, eğer Rampart, Wilshire veya Hollywood station'larında çalıştıysan seve seve eğitimini alırım
Dostum gerçekten sidik yarışına dönmeye başladı bu olay, ben sizin bana yapabileceğiniz her türlü müdahaleyi kabul ederken ki karakterim gerçekten rollerinde olsun, birlik içinde olsun başarılı bir dönemde ben buna rağmen sizin zevk almanızı düşündüm ki işler ciddileşip biraz daha seviyeli rol yapalım istedim. Benim hakkımda hala aşağılayıcı kelimeler kullanıyorsun ama ben sana bir sürü platformda neler yaptığımı gösterebilirim polislik rolü hakkında. CK izni verdikten sonra normal olarak davrandım ki dün Santo karakteri içeriye alınırken Matthew'in üstüne atladım almasın diye yani bunlar olabilecek şeyler sadece ekstra ve farklı olunca size kural ihlali gibi geliyor. Alışılagelmişin dışına çıkan ve size sıra dışı olan şeyler size farklı boyutlarda lanse ettiriliyor sanırım lütfen ortak nezakete davet ediyorum sizi.

#12 - 23.12.2019 21:27
Yorumlama yarışmasına döndü sanırım, eğer sizde istiyorsanız admin kararını bekleyebiliriz.

#13 - 23.12.2019 21:30
Yorumlama yarışmasına döndü sanırım, eğer sizde istiyorsanız admin kararını bekleyebiliriz.
Yardımlaşma çabanız için teşekkür ederim evet daha iyi olur.

#14 - 24.12.2019 08:37
Yetkili okuyana kadar kilit.

#15 - 09.01.2020 14:25
İkili tartışmaya girildiği ve ortak nezaket kuralları dışına çıkıldığı için şikayet üzerinde işlem yapılmayacak.