POWERGAMING - KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER - ROLDEN KAÇMAK İÇİN BAĞLANTI KOPARTMAK
1-Tarafımca herhangi bir /q yada force crash gerçekleştirilmedi.
2-PG uygulanmadı, şahsa rol yapması için fırsat tanındı (arkadaşlar rahat 3-5 defa aynı krizi geçirdiler)
3-Bir müdahale için karşı taraftan izin alınması gerekmiyor, zaten sizde onayım gerek diye belirtmediniz.
bir olaya 4 tane polis aracı bullet sanırım modeli bu tarz araçlar ile müdahale edip illa polis üstün çıkması için ellerinden geleni ardına koymayıp 4-5 defa kaza yaptırtmama rağmen ısrarla kovalama devam ettiler.
Yaklaşık 2000-3000 kişilik bir departman ve adam kaçırmadan bahsediyoruz.Bence METRO'ların zırhlı araçla gelip seni mermiye tutmalamaları için teşekkür etmelisin.Gerçek hayatta ABD polisi nasıl şehirdeki suçlulara karşı üstünse, buradada üstündür.Kaçmadan önce iki kez düşünün.
plastik kurşun ile beni etkisiz hale getirdi. Öncelikle tedavi rolü bekliyordum yapılmadı.
Sanırım komşunun çocuğu seni boncuklu tabancayla vurduğu zaman 112'yi arayacaksın.Uyuşturucu krizinde olduğunu belirttin, olay yerinde narcan uygulandı ve zamanla normal haline döndün.
Nedense 40mm'lik plastik kovan ile 6 kez vurulan adama birşey olmuyor ama beanbaglanan arkadaşımıza EMS çağırmak zorundayız.
plastik kurşun çıkarılmadı
Plastik boncuklar vücuduna girmez, vücudundan geri sekerler.Hem ayrıca o kadar kıyafetle boncuklar nasıl vücuduna girebiliyor?
Aynı işlemleri yapmamıza rağmen bir arkadaşım 120 dakika sanırım diğeride 90 dakika ceza yedi.
Zaten polise direnmenin minimum suçu 180 dakikadan başlıyor?
Ayrıca sadece senin tutuklanman tarafımca yapıldı, öbür tutuklanmalar başkaları tarafından gerçekleştirildi.
Şimdi basit bir matematik yapalım.
Etki altında sürüş 200 dakika (uyuşturucu testi rolü yapmadım)
Özel Mülke İzinsiz Giriş 120 dakika (VCIA'nın pistlerinde dolandılar ((ki non-rp'nin alasıdır bu, elini kolunu sallaya sallaya piste girmek)))
Kolluk kuvvetlerine direnme 180-300 dk (Tarafımca indirim uygulandı, 200 dakika verildi)
Sivile karşı saldırı 75-140 dk (Uyuşturucu etkisinde olduğunu düşünerek eklemedim)
İnsan Tüccarlığı veya Kaçakçılığı 600dk
Suça yardım ve yataklık 180dk (kaçırmayı uygulayan arkadaşların sürücüsü)
Dolandırıcılık 200dk (Kendilerini sahte dedektif olarak tanıtmışlar, ifade sonradan verildiği için ekleyemedim)
Rahat 800 dakikayı aşıyorsun.İnsiyatifimi kullandım ve daha düşük bir suç aldın.
Hiçbir kanıt veya bir şey olmaksızın bir kovalamaca ile gerçekleşen rol için bu arkadaş ooc kinin ortaya döküp 800 dakika cezayı yani 13 saat hapis(afk bırakma) cezasını nasıl ön görebildi.
Seni tanımıyorum etmiyorum, nasıl OOC kinli olacağım acaba? Vay be, her hapse attığımızada ooc kinimiz oluyor nedense.Ayrıca konuştuğumuz avukat
''Ss alıp şikayetle uğraştırma""hiçbir rol bilgisi olmadan böyle davranman garip""ucuz polis kovalamacaları"küfür etseydin birde tam olurdu.
23.09'da arkadaşı kodese alıyoruz ancak bizi takip etmesi gerekirken pm'den bana sen rol bilmiyorsun, yok ems gelecek, yok bana tedavi uygulanacak diye rolü gereksiz bir şekilde 23.11'e kadar uzatıyor (22.49'da araca bindiriyoruz, 11 dakika kanailzasyonda arkadaşların kriziyle uğraşıyoruz) ve gelmeyi reddediyor, zaten ardına
@Keddy admin geliyor.Şikayet açın denilip terslendiğinde ise ancak o zaman role devam ediyor. (RPFBL)
Ayrıca ben tanrı değilim, emotenle EMS gerektiğini söylesen bile IC yollarla anlamadığım sürece sana EMS yönlendiremem, emote yoluyla EMS yönlendirmem MG ihlalidir, ki sözde rol bilmeyen ben nedense MG yapmıyorum.Zaten olay yerinde EMT vardı, eğer hastaneye gitmen gerekseydi EMT senide alırdı.Üstüne arkadaş EMS gerektiğini söylediğine dair bir kanıtta atmamış.
23.50 de şahsa tarafımca panzehir uygulanıyor, ancak nasıl oluyorsa o etki tutuklanana kadar geçmiyor.
Şikayetlerinde üslubunu takınırsan sevinirim, senin burda yaşımı veya karakterimi sorgulamana hakkın yok.
@Manifesto the Conqueror veya başka bir VCPD yönetimine chatlog atabilirim, loglardan giriş saatim ve chatlogun değiştirilme saatleri karşılaştırıldığında zaten chatlogun değiştirilmediğini anlayacaksınız.
(Sonradan farkettim, verdiğim emoteyede yazmışsın ordan. O kadar supportun ve adminin önünde verdim aynı emoteleri ben, nedense uyarı veya bir ceza almadım)